grubijan 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovako treba mi pomoc oko izbora jakne za motor, planiram sad na sajmu da kupim neku do nekih 150 eur, bitno mi je da jakna ima termo postavu koja se skida, i normalno stitnike, da je u crnoj boji, posto mi je motor skroz crn pa da bi bilo ruzno da uzimam neku drugu boju...video sam jednu jaknu u KDM, Held Forca, bas je ok jakna, i kosta 15.200,00din, Ako imate neki predlog mnogo bi mi znacilo.... Hvala p.s. evo slika held forca jakne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koja ti velicina treba al imas kod Baby jednu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=32158.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pre mesec dana kupio HELD letnju Tropic jaknu i stvarno sam prezadovoljan kvalitetom jakne. Inace kupio sam je kod Brke u Mladenovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grubijan 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo da je Held ok marka, samo sto meni treba neka koja je dobra i za hladnije dane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarket 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Smo nemoj ixonovu diablo jaknu,pocela je da se cepa posle sest meseci iz cista mira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Mart 11, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti ne mogu pomoći ali imamo isti problem pa ću ti se pridužiti Ja sam bacio oko na AGV Sport Evolution 9-way za nešto manje od 14.000 din, pa me interesuje da li neko ima iskustva sa ovim modelom ili proizvođačem i koliko "usko" treba da stoji jakna pošto kada sam je probao bila mi je knap ali sam imao samo majicu kratkih rukava ispod, ali rukavi su mi bili ok (nisam deb'o, jako - 190/96). I šta kažete za ovu jednu-jaknu-za-sve-uslove pošto ima 4dela, jaknu, zimski uložak, kišni uložak i prsluk preko? onaj deo oko veličine me najviše interesuje. hvala http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.motorcycleworldl-spa.co.uk/images/uploads/Evolution.jpg&imgrefurl=http://www.motorcycleworldl-spa.co.uk/index.php%3Fact%3DviewProd%26productId%3D764&usg=__tegvPl9oh2f1PGmDT9FnENnc4Q8=&h=390&w=260&sz=13&hl=en&start=2&um=1&tbnid=sV6XA32PIpF4QM:&tbnh=123&tbnw=82&prev=/images%3Fq%3DAGV%2BSport%2BEvolution%2B9-way%26hl%3Den%26client%3Dopera%26rls%3Den%26sa%3DN%26um%3D1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grubijan 0 Napisano Mart 11, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e ovako bio sam danas na sajmu i mogu vam reci da nisam nesto preterano zadovoljan izborom jakni do 200 eur.... gledao sam neke kozne za 15000.. na prvi pogled lepo izgledaju ali kad ih obuces nisu nesto, nije neki kvalitet.... na drugom standu sam video neke za koje sam prvi put cuo oko 9000 su plus neki popust od 15 posto, sto je veoma jeftino ali mi se nisu svidele nesto ni one.. a i toliko niska cena mi ne uliva poverenje u kvalitet.... tako da sam ipak uzeo gore pomenutu jaknu held forca, na standu moto kuce lazarevic, kostala je 15.280,00 din, i mogu vam reci da je jakna stvarno super i bas je dobro uradjena, ima protektore na ramenima i laktovima i neka zadebljanja na ledjima, postavu koja se skida... na deklaraciji pise da ne priopusta vodu ni pri duzoj voznji od 100milja na sat!.. jako je udobna kad se obuce... sve u svemu stvarno je super jakna i zadovoljan sam,, samo sto je jos ostalo da je probam na motoru ali mislim da ce dobra biti. hvala svim koji su pomogli na ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno nisi pogresio, videces i sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo Held Maddox-a pre 2 meseca kao drugu (rezervnu) jaknu za izlaske u grad i sitnije voznje i mogu ti reci zenske se oduseve kad me vide Ova tvoja Forca jakna mi je dosta lepsa ali i 4.000 din skuplja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...