Zmiya 3 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moja je greshka shto sam se ukljuchio u temu koja nije za nas siromashne(u materijalnom smislu)..naravno da onaj ko izdvoji 15 000e nece razmishljati o odrzavanju..izvinjavam se josh jednom bogatima..drago mi je da vas bogate zasmejava nasha tipicna socijalna pricha..smeh je zdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ma stari ne znas ti sta je veselje, kad ti crkne imobilizer na autu i ti nemozes da ga upalis, al zato spretnom lopovu treba 10 sekundi da ga odveze. Pa kad ti serviser kaze 500eura + ruke, za stvar koja ne sluzi nicemu, pocnes da proklinjes sve redom s Teslom i Edisonom na celu. Low tech je zakon ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se svima na forumu shto nisam bogat i shto moram da vozim motor star 21 god bez elektronike. Nemojte ljudi vise sa tom patetikom. Ko god uopste vozi motor ne spada u red siromasnih. A kad kucate ovde, znaci da imate i internet vezu i kompjuter i kucu odakle to kucate. Manite se vise sormastva i jadosti. Za to vam je onaj mrtvi "pescanik". Kako ide ono reklama "ako vam je dobro onda nista". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde svakakvih a to da siromasni nisu ovde jer imaju internet, u 21 veku smo, to moze na srecu svako da priusti, a za motor 20 godina star zaljubljenici odvajaju od usta, jer ih vise takvih znam, jer su pravi bajkeri u dusi, a nema pas za sta da ih ujede, pa cekaju ko ozeblo sunce da im padne hiljadarka da natoce 10 kila corbe da malo prozuje. Nazalost zemlja nam nije u najsjajnijem stanju. Daklem, moj drugarski savet, da se manemo ovih nepotrebnih prica, i idemo dalje s temom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Daklem, moj drugarski savet, da se manemo ovih nepotrebnih prica, i idemo dalje s temom.... Bas tako, samo sam ja to rekao malo drugacije. Inace 8% ljudi u Srbiji ima internet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 22, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daklem, moj drugarski savet, da se manemo ovih nepotrebnih prica, i idemo dalje s temom.... Bas tako, samo sam ja to rekao malo drugacije. Inace 8% ljudi u Srbiji ima internet Balkan brate, Balkan. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Daklem, moj drugarski savet, da se manemo ovih nepotrebnih prica, i idemo dalje s temom.... Bas tako, samo sam ja to rekao malo drugacije. Inace 8% ljudi u Srbiji ima internet Au, grozno..moram priznati prrocenat je porazavajuci zaista ako je info tacan... Mislio sam na grad doduse u opasci, ali da smo jadni jadni smo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Mart 23, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Inace 65% domacinstava ima kompjuter a 40% njih koristi internet bar jednom mesecno...Ovo su zvanicna istrazivanja od prosle godine tako da onih 8% pada u vodu naravno ;D Izvnjavam se na off-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Inace 65% domacinstava ima kompjuter a 40% njih koristi internet bar jednom mesecno...Ovo su zvanicna istrazivanja od prosle godine tako da onih 8% pada u vodu naravno ;D Izvnjavam se na off-u... Druze evo ti neki link samo o pismenosti u Srbiji. A da 40% zna da koristi internet mi bi bili Lihtenstajn jebote. http://www.differentia-nis.org/forum/obrazovanje/nepismeni-u-srbiji/ evo ti isto to samo na ble 92 http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=118405 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Inace 65% domacinstava ima kompjuter a 40% njih koristi internet bar jednom mesecno...Ovo su zvanicna istrazivanja od prosle godine tako da onih 8% pada u vodu naravno ;D Izvnjavam se na off-u... Druze evo ti neki link samo o pismenosti u Srbiji. A da 40% zna da koristi internet mi bi bili Lihtenstajn jebote. http://www.differentia-nis.org/forum/obrazovanje/nepismeni-u-srbiji/ evo ti isto to samo na ble 92 http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=118405 Bicemo sigurno ko Lihtenstain ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 24, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inace 65% domacinstava ima kompjuter a 40% njih koristi internet bar jednom mesecno...Ovo su zvanicna istrazivanja od prosle godine tako da onih 8% pada u vodu naravno ;D Izvnjavam se na off-u... Druze evo ti neki link samo o pismenosti u Srbiji. A da 40% zna da koristi internet mi bi bili Lihtenstajn jebote. http://www.differentia-nis.org/forum/obrazovanje/nepismeni-u-srbiji/ evo ti isto to samo na ble 92 http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=118405 Bicemo sigurno ko Lihtenstain ;D Nije samo u Srbiji vec i u okruzenju.Balkan brate balkan. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih ja mnogo palamudio idite na ovaj link: webrzs.statserb.sr.gov.yu/axd/dokumenti/ict/2008/Naslovna/ICT2008S.pps To je zvanicni podatak, doduse ja sam malo preterao. 40,8% domacinstava u Srbiji ima kompjuter a 33% koristi internet... A onih 3,45% nepismenih verovatno spada u ove sto ne koriste racunar... Toliko od mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan A motopassion? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da stavim neku sliku . Ovo smo mi na sajmu, tj. nasi radovi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan WOW! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 25, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan iju, pa sto niste cuvali motore da vam ne isaraju deca ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nećete mi zameriti što pitam ali mi ovaj rezervoar na gladijatoru ne deluje baš vrhunski ispoliran? Primećujem dosta sitnih ogrebotina na laku ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da necemo ;D, jer nismo mi ni polirali ;D ;D ;D. Takav je dogovor napravljen, da ga mi uradimo a drugi da ga izlakira.Ne pitajte me zasto, jerbo neznam ni ja. Tako da nismo odgovorni za taj deo. A mislim da je vreme bilo bitan faktor jer je bukvalno uradjen pa i izlakiran dva dana pred sajam, tako da verujem da je poliranje ispastalo, jer ga je trebalo sklopiti itd.itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahahahahahahhahaha ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D gledam sad neshto o sajmu na Koshavi...i vidim Shejtana koji namrgodjeno sheta kroz halu....hahahahahahahah....legenda...od svih,njega kamera ili aparat uvek uhvate.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahahahahahahhahaha ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D gledam sad neshto o sajmu na Koshavi...i vidim Shejtana koji namrgodjeno sheta kroz halu....hahahahahahahah....legenda...od svih,njega kamera ili aparat uvek uhvate.... Pa kad sam lep ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...