BigMuzzy 0 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan vozim Marauder GZ_125 98god ali mi je slaba masina ali mi se konstrukcijski bas svidja taj motor...e tu se javlja moj problem.. voleo bih da mi neko pomogne i da mi kaze koju drugu masinu mogu da stavim na taj motor , naravno nesto jace .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan bre da ti kazem iskreno mozes da kupis celu Yamahu 535..najbolja zamena ;D ;D ili nesto slicno , a marauder u Podforumu '' Prodaja'' ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan niko nezna koja masna moze da pase na marauder GZ 125..jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi se svidjao rep od Maraundera na Intrudera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1060 Napisano Mart 14, 2009 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 99% siguran da moze bilo koja masina,samo izberi Dobro ako bas neces da seces ram,preskoci one vece Moj komsija isece slupan auto na pola i od dva napravi jedan ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KDX 0 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozes ti svaku masinu da stavis na taj ram, kao sto Djokic rece. Ja sam jednom video da je covek stavio masinu od Keca (Stojadina) na ram od Yamahe RD350. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan najbolje da stavi 2-3000 eur u dzep i da nadje masinu ( vec nabudzenu) da nezna ko je vario i sklapao da ga ne plasi brzina preko 100-tke ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...