Jump to content

Moto Zajednica

SHAOLIN-MANGULICA SKUP GLOGONJ 2009

Recommended Posts

• Zainteresovan, 926 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0

Hvala na slikama momci.

Pasuljcina stvarno izgleda odlicno. Nadam se da cu sledeci put imati priliku da ga probam.

Drago mi je da ste se okupili u tolikom broju iako vreme i nije bas bilo najbolje

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 458 postova
  • Motocikl: gpz 500 s

Nisam mogao odmah da napisem nesto,jer mi je srce puno,ODUSEVILI STE ME!

Po onakvom vremenu da se okupimo,to je bio uspeh.

Puno vam hvala,smrzavali ste se na putu da bi me ispostovali.

Ponovicemo!

• Svrati ponekad, 268 postova

meni bilo super kada sam isao kuci.malo malo pa kinez ode u crveno.malo bilo nezgodno putovati sa svim onim,da kazem,pravim motorima ali eto stiglo se i tmo i nazad.malo me Dzoks vadio sa jednim cilindrom tako da nisam puno zaostajao,ali samo za njim.

malo mi bilo nezgodno,prvi put,nikog ne poznajem.eto sada sam upoznao neke ljude pa ce sledeci put biti opustenije.a sledeci put negde u maju pa da dodju i oni sto su ovaj put bili spreceni.

ako nista drugo potrosio sam najmanje goriva od NS do Glogonja.u povratku smo Dzoks i ja bili isti.obojica smo dosli sa 125ccm kuci.

jos jednom se zahvaljujem organizatorima.

• Drug član, 3087 postova

Добро, а је л' сте екипу у белом доставном возилу послали на пут у исправноим стању или се се "раштеловали"? ;D

• U prolazu, 39 postova

Nisam stigao da gledam na tv-u ali je prilog bolji nego da je sa discaverija,znamo i mi da se zabavljamo kao ameri iako nemamo mozda para kao i oni,kod njih se customizuju harleyi a kod nas kinezi,sve u svemu druzenje je bilo svetsko,upoznali smo mnogo ljudi,vreme nije bas odusevilo ali ko je hteo i bio uporan dosao je, i po reakcijama nadam se da se nije razocarao,meni je bilo predivno,malo me uhvatila promaja pa sam se prehladio,ali provesti se ovako dobro pa jos u svome mestu je nesto sto je bilo nezamislivo,ali pozrtvovanjem i zalaganjem mojih prijatelja se to ostvarilo,pozz sve koji su bili,da ne zamere na nekim propustima ako ih je i bilo,i da smo mi glogonjci dobri domacini i gledacemo da se sledeci put jos bolje pokazemo,jos jednom vas pozdravljam sve i do gledanja

Ja sam jos pod utiskom od juce,meni je bilo lepo,a najvise me iznenadio bend ,,OKEAN,,.

Mladi momci koji su svirali da ne poverujes kako dobro!Mnogi od vas su mi rekli da im prenesem vase impresije,stvarno su bili odlicni.

Na tv sam rekao da se za moj izgled pobrinuo butik Kina ali to nisu objavili ;D ;D ;D

Posebno mi je drago sto su Kineski motori izdrzali voznju po kisi,vetru,i svi su se bezbedno vratili kucama.Apsolutno nije bilo nikakvih problema.

Poison girl,molim te da objavis na jutjubu moje gostovanje na tv Pancevo u subotu,puno toga sam objasnio o ovoj tematici.

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Posebno mi je drago sto su Kineski motori izdrzali voznju po kisi,vetru,i svi su se bezbedno vratili kucama.Apsolutno nije bilo nikakvih problema.

Pa nije bas da nije bilo problema, eto npr. meni je crkla lula na svecici pa sam do Titela(Boleta) vozio sa jednim cilindrom.

Sreca pa ih imam dva  ;D ;D ;D

Uopste nisam primetio da se to dogodilo ( toliko je bio jak vetar).

Ovom prilikom se jos jednom zahvaljujem  Boletu sto mi je pomogao da dodjem kuci sa dva cilindra ;D

• Zainteresovan, 620 postova
  • Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa

Dzoks jesi li razmisljao da napravis prekidac pa kad ga zaletis iskljucis jedan cilindar da manje trosi a odrazava brzinu. kod mene ne moze sirotinjska varijannta ima samo jedan cilindar.Sala mala,pozz.  Pazite sad ovu situaciju.Juce u povratku iz Glogonja idemo preko Pancevca levom trakom 80km /h obilazimo Yugica  koji je u desnoj traci,kad mi se pored leve noge pojavljuje beli branik pa krilo pa hauba i na kraju cela Opel Astra,Nemogu da verujem tip me obilazi u mojo traci a ja jos vozim klinca na motoru.Srecom imao sam pola metra desno do Yuga pa se izvukoh nekako.Dijabola,sta vise reci...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

@aspar

Veruj mi da su mi to nudili dok smo se vozili kuci,dva sata sam morao da trpim zajebanciju kojom su se japanci sladili,ali nema veze mi kinezi necemo posustati pa i ako treba da iskljucujemo jedan klip.

A ideja nije losa,ekonomska kriza nestupa a treba razmisljati kako ustedeti svaki dinarcic. ;D

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Evo nekako dodjoh sebi konacno(bese lep i naporan vikend),pa da napisem i ja koju rec.

Osim vec vise puta spomenutih vremenskih neprilika,sve ostalo je bilo fenomenalno! Nasi sjajni domacini jedva nas se resise na kraju!Posadi belog dostavnog vozila je toliko bilo lepo, da smo se bas opustili kao kod kuce!Sta jos reci,upoznao sam uzivo jos drugara,zao mi je samo sto nije bilo vise vremena za druzenje i razgovor.Sa nekim ljudima nisam uspeo da progovorim po koju rec,ali bice prilike uskoro,nadam se.I na kraju moram da napomenem da sam bio dirnut aplauzom,kada sam ulazio u sator!

Mislim da ce se svi sloziti sa mnom da treba da se uskoro iskupimo ponovo!

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

i najzad

fajl se zove 20090329 Kineski bajkeri

duža verzija će biti online za par dana

Snimite Abdulu u pozadini kako vozi imaginarni motor. :D

Da, da... izvalio sam ga! :D :D Hahahhahaha...  :D :D :D

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

AAaaaAAAaaaaxaxaxaxaxaxaxax iskidao sam se od smeha... kao da je mapet sou i to sa sve pivom u ruci  ;D

E sad malo o skupu.. iako nisam dosao motorom (jer sam bio sav rasrafljen) proveo sam se fantasticno i upoznao zaista sjajne ljude, trebalo je iscimati se oko organizacije a pogotovo sto su u pitanju kineski motori tako daa... samo massive respect za "cojones" koje je organizator imao za ovo. Nadam se da ce se stvaro ponoviti a ako bude tako, dolazim ponovo... samo valjda motorom ;)

Jedna atrakcija koju nisam pomenuo a bila je ekstra kada su Nikola-bns i mislim Abi(nisam siguran da li je to bio Abi),potpisivali motore.

Nikola je sa skuterom dva kruga sastavio potpisivajuci :o

Svaka cast.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja