Skols 25 Napisano Mart 28, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je u Glogonju idealno,sija sunce,sutra ce isto biti. Evo sta smo sve obezbedili: SATOR,u kombinaciji sa bastom natkrivenom,da mozete da sedite, Pasulj,bajkerski po ceni od 120 dinara, Pivo 60 din Kafa 30 din Rakija 30 din Sok 60 din Gazdu ribnjaka smo udavili ;D Razglas,i ZIVA MUZIKA! Ulaz besplatan. Sada je sve na vama,izvolite i dodjite! Vidimo se sutra. Svaka Vam dala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Mart 28, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan Gazdu ribnjaka smo udavili ;D Moga druga Blazu, Pa to nema smisla stvaaaarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Eto,dvojica najbrzih su ti vec odgovorili Prevoz funkcionise odlicno,mada ne brini koliko vidim ovde ima puno kavaljera! Панчевка, ако можеш да бираш: ако ниси разгибана, изабери овог бају из Земуна - превоз му је комфорнији. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala na informacijama i ponudi organizovaću se nekako problem mi je što u 14h treba da budem u Pančevu vidimo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Eto,dvojica najbrzih su ti vec odgovorili Prevoz funkcionise odlicno,mada ne brini koliko vidim ovde ima puno kavaljera! Панчевка, ако можеш да бираш: ако ниси разгибана, изабери овог бају из Земуна - превоз му је комфорнији. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam gostovao na tv Pancevo povodom naseg okupljanja. Sutra dolaze da snimaju,zato,polako spremajte masine i sutra u Glogonj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel moramo da se obrijemo zbog snimanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 28, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Jel moramo da se obrijemo zbog snimanja Ja sigurno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ....meni iskrsle neke obaveze za sutra, provozacu se da Vas ispostujem i odmah se vracam nazad za BG... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos jednom da podsetim na sat koji se nocas pomera u napred! Znacu hotel Juga, parking blize Zemunu, pored Dunav osiguranja 9:30-9:45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan DOLAZIM sigurno, DOLAZIMO mozda ;D ;D ;D.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14417 Napisano Mart 28, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan DOLAZIM sigurno, DOLAZIMO mozda ;D ;D ;D.... ista situacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan ako nije problem dolazi i jedan moj prijatelj sa intruderom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ako nije problem dolazi i jedan moj prijatelj sa intruderom JAO NE.....sad ne znam sta ce organizatori raditi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam BMW-om, ali me prate dva Shaolinca!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14417 Napisano Mart 28, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ako nije problem dolazi i jedan moj prijatelj sa intruderom JAO NE.....sad ne znam sta ce organizatori raditi ;D ;D ;D sve cemo upropastiti mi japanci ;D ;D ;D Ja sam BMW-om, ali me prate dva Shaolinca!! ;D ;D ;D i nemci samo fale italijani pa ce sile osovine ovladati svetom ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze koliko god dodje japanaca, nemaca i ostalih, KINEZA ce biti dupolo vise.... Organizatoru Bilo bi dobro da neko prebroji motore i posetioce i bilo bi dobro da se Kinezi odvoje na jednu stranu (za razliku od svih ostalih ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze koliko god dodje japanaca, nemaca i ostalih, KINEZA ce biti dupolo vise.... Organizatoru Bilo bi dobro da neko prebroji motore i posetioce i bilo bi dobro da se Kinezi odvoje na jednu stranu (za razliku od svih ostalih ;D ) To je onda rasna diskriminacija!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14417 Napisano Mart 28, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan danas sam isao da gledam kineza da kupim, ja se akonto toga svercujem sutra ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan SVI,ALI BAS SVI SU DOBRODOSLI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam isao da gledam kineza da kupim, ja se akonto toga svercujem sutra ;D I to je nesto!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ovaj put bez mene :'( Cuvajte se vetra, pogotovo enduristi. Mene je danas bas dobro samarao na otvorenom putu a za sutra su najavili jos jaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14417 Napisano Mart 28, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan blago vetru, njega ne hapse sto duva ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Reklama bato Nash domacin Ivan steche slavu preko noci, kao u Velikom Bratu ;D :D :D Sace Pancevke da ti padaju pod Shaolinca, ima zena da ti poludi skroz , moraces crne naocare da setash po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan AHhaahhahahaah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...