Pajacbr 0 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite da li ce se Dovizioso ugurati ispred Rossi-ja i Stonera i kako ce se Sete pokazati u Dukatiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 6, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako se clanak leve ruke dobro oporavi, niko nece imati sansu pored Stonera. Desmo GP9 je uzasan, novi ram, zadnja viljuska i ekektronika za kontrolu razvoja snage. Znam da nije neki pokazatelj, ali u Kataru sekundu po krugu brzi od bilo koga... Vidim da se i Hajden uigrava sto ce dosta pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, ali i drugi su napredovali a jos moraju da se i naviknu na novine i da se uvozaju a Hajden i Dukati ili jako dobro ili jako lose kao i Melandri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije SRCE u junaka. Valentino je ipak opet za mene broj 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da Doktor je pokazao da pored "hirurgije", radi i "ppsihoAnalizu" potencionalnih prvaka! ;-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 7, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije SRCE u junaka. Valentino je ipak opet za mene broj 1. Da Doktor je pokazao da pored "hirurgije", radi i "ppsihoAnalizu" potencionalnih prvaka! ;-)) Nemam nista protiv, ali se namece pitanje sta je SRCE u junaka radilo 2006 i 2007-me i zasto tada nije radio psihoanalize? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 7, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije SRCE u junaka. Valentino je ipak opet za mene broj 1. Da Doktor je pokazao da pored "hirurgije", radi i "ppsihoAnalizu" potencionalnih prvaka! ;-)) Nemam nista protiv, ali se namece pitanje sta je SRCE u junaka radilo 2006 i 2007-me i zasto tada nije radio psihoanalize? Sto bi kod nas rekli zinula mu guz..Potrcao u f1 pa na reli ...i na kraju kad je odvagao i posvetio se onome za sta je rodjen opet 1. Mislim jedino ako dukati bude extremno bolji (sec po krugu) da nece uzeti opet titulu a u svakom drugom slucaju ipak su daleko iza ovog sklopa zvanog Rossi , jos uvijek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije SRCE u junaka. Valentino je ipak opet za mene broj 1. Da Doktor je pokazao da pored "hirurgije", radi i "ppsihoAnalizu" potencionalnih prvaka! ;-)) Nemam nista protiv, ali se namece pitanje sta je SRCE u junaka radilo 2006 i 2007-me i zasto tada nije radio psihoanalize? Morao je malo da oladi postalo bi mnogo dosadno da im svake godine pokazuje lekcije. Zato ih je malo pustio pa ih onda preslisao ponovo i video da nisu mnogo odmakli u ucenju. Morace na popravni. Valentino - The Doctor ovim je sve receno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 7, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Morao je malo da oladi postalo bi mnogo dosadno da im svake godine pokazuje lekcije. Zato ih je malo pustio pa ih onda preslisao ponovo i video da nisu mnogo odmakli u ucenju. Morace na popravni. Valentino - The Doctor ovim je sve receno. hehe Drago mi je da smo veseli i da se salimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Moj favorit je Valentino, i naravno Yamaha koja je ove godine dosta napredovala! Narocito u oblasti potrosnje goriva, Smanjili su potrosnju goriva, s obzirom da su rezervoari ograniceni kolicinom litara. Tj..Yamaha ove godine ide konstantnom snagom od prvog od poslednjeg kruga, sto nije bio slucaj u predhodnim sezonama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 7, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma šta se dešavalo u međusezoni ali kao i uvek ću navijati za Dottore-a ako ni zbog čega, onda zbog njegovog mentalnog sklopa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 10, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kao i obicno navija se za Rossija i NEnavija za Pedrosu. ;D Mada mozda iznenade Lorenzo, Dovi i Hayden,a Stonerko ce biti zajebaT kako god da okrenes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9953 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1032 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da svidjalo se to nekom ili ne "Doctor" još uvek nema konkurenciju u vozačima,njega i kada je stigla konkurencija bila je to mašina u pitanju a ne vozač.Ali daj bože da još par puta vidimo okršaje kao "Laguna Seca 2008" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da svidjalo se to nekom ili ne "Doctor" još uvek nema konkurenciju u vozačima,njega i kada je stigla konkurencija bila je to mašina u pitanju a ne vozač.Ali daj bože da još par puta vidimo okršaje kao "Laguna Seca 2008" ;D Da da bas o tome sam govorio, ti je Doktor pored preciznosti, poceo da rradi i "psiho analizu", zao mi je Stonera koji je na dobrom putu da prodje kao Max, Sete,... Ako ste gledali W SBK prvu u ovoj sezoni, znacete o cemu govorim, Max gubi samopouzdanje, stalno misli sad ce Doktor,... Veliki je to problem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 10, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Stoner svjetlosnim godinama ispred Maxa. I siguran sam da ce se Vale valjano pomuciti i ove sezone da ga smjesti iza sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9953 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1032 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Niko i ne kaže da će Vale lako pobediti Stonera,ali nisu oni u pitanju već mašine...a ako je Yamaha napredovala kako se u nekim člancima piše onda onda neka je bog na pomoći Ducati-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 10, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo malo sto pratim Moto GP nikada nijedan tim nije otkrio sve adute do samog pocetka, pa ni u toku sezone. Sa svake strane se moze cuti kako su svi napredovali, ali opet naravno ima mjesta za dalje unaprijedjivanje proizvoda. Vale prvi nikada nije otkrivao sve svoje karte, ako se vec pominje Laguna Seca, prije trke taj isti Vale je rekao da bi mu za pobjedu trebalo da ga Stoner pusti pola minuta ispred, medjutim, cudna ti cuda stvari se naprasno promjenise. Zivio EPP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 10, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da da bas o tome sam govorio, ti je Doktor pored preciznosti, poceo da rradi i "psiho analizu", zao mi je Stonera koji je na dobrom putu da prodje kao Max, Sete,... Ako ste gledali W SBK prvu u ovoj sezoni, znacete o cemu govorim, Max gubi samopouzdanje, stalno misli sad ce Doktor,... Veliki je to problem!!! Ne brini se ti za Stonera Rosiju je uzeo vec jednu titulu, uzece, fala Bogu jos neku, a sem toga, pred Rosijem je jos par sezona do kraja karijere, a Stoner je tek na pocetku. Ima vremena dovoljno da osvoj jos nekoliko titula. Niko i ne kaže da će Vale lako pobediti Stonera,ali nisu oni u pitanju već mašine...a ako je Yamaha napredovala kako se u nekim člancima piše onda onda neka je bog na pomoći Ducati-u Slatki snovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo malo sto pratim Moto GP nikada nijedan tim nije otkrio sve adute do samog pocetka, pa ni u toku sezone. Sa svake strane se moze cuti kako su svi napredovali, ali opet naravno ima mjesta za dalje unaprijedjivanje proizvoda. Vale prvi nikada nije otkrivao sve svoje karte, ako se vec pominje Laguna Seca, prije trke taj isti Vale je rekao da bi mu za pobjedu trebalo da ga Stoner pusti pola minuta ispred, medjutim, cudna ti cuda stvari se naprasno promjenise. Zivio EPP. Marketing, marketing cudo!!! A pobedio ga je tako sto je studirao njegove putanje, obisao ga i vozio tako da ovaj nemoze da vozi "svoje" putanje i da ga obidje. To rradi majstor, segrtima. Zato se zove DOKTOR zato Max nemoze ni danas da se snadje kad ga neko obidje. To su vozaci koji nemogu da se trkaju, uvek samo mogu da "dobro voze dobar" motor. Za pobedu je potrebno jos "ponesto"!!! ;-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9953 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1032 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je to što Doktor ima toliko iskustva da i na evidentno slabijem motoru može pobediti,ne uvek ali može,a ostali su dobri kada su u vodjstvu a kada se treba boriti za vodjstvo..e tu već nastaju problemi. Ako se sećate kada je Rosi prešao iz tada jake Honde u osrednju Yamahu svi su predvidjali da treba par sezona da se uklopi,i da se Yamaha usavrši ali je Doktor pokazao šta jedan "Doctor"zna sa takvom mašinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je to što Doktor ima toliko iskustva da i na evidentno slabijem motoru može pobediti,ne uvek ali može,a ostali su dobri kada su u vodjstvu a kada se treba boriti za vodjstvo..e tu već nastaju problemi. Ako se sećate kada je Rosi prešao iz tada jake Honde u osrednju Yamahu svi su predvidjali da treba par sezona da se uklopi,i da se Yamaha usavrši ali je Doktor pokazao šta jedan "Doctor"zna sa takvom mašinom. Da, da kad se samo setim problema sa viljuskom, drhtala je i uvijala se ko vrba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 10, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma Doktor je doktor,zna znanje , tu ne treba trositi rijeci, daj Boze da i onaj mali Rossi bude bar priblizno dobar, da ima ko da nastavi, ali nije svemoguc, sto je dokazano kad su se Yamaha+Michelin urotili protiv njega, tada jednostavno ne moze i gotovo. Ja bih bio veoma srecan, kada na trci niko ne bi imao ni najmanjih problema, ni sa gumama, ni sa elektronikom, motorom, da svi imaju priliku da pokazu sebe, ali naravno to je utopija,a de Puniet me proslu sezonu na to podsjetio vise od nekoliko desetina puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Mart 10, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mislim i nadam se da ce Suzuki ove godine da se bori za vrlo visok plasman.Promena pravila,ista guma za sve (vec ima polemika da ce za neke da bude "istija") bi trebalo tome da doprinese+nesto sto hocu posebno da naglasim.Loris Capirossi.Ljudi su vec zaboravili neke stvari a ja ih se rado secam.Da je bio prvak sveta,da je prvi vozio cetvorotaktnu "hiljadarku" i da je on prakticno napravio Ducati.Pade ludak u Australiji upropasti strasnu sezonu.Imao sam priliku da vidim malo materijala sa testova,covek se "smeje".Za dobrobit moto sporta,uzivanje u predstojecoj sezoni i spektakularna preticanja.FORZA CAPIREX. Vozac Honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...