dul-boy 4 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan 0648948657 ja sam u paviljonima , ponudjena mi je garaza u bloku 61 za 50e ako neko ima blizu varijantu nek ponudi ...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 23, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ciao druze, ja se tek spremam da kupim motor. inace sam ti u komsiluku. ako ti odgovara, mozemo da se cujemo, pa da zajedno rentamo neku garazu. iskreno, bila bi fora da nadjemo nesto u kraju. nesto mi je taj 61blok mnogo daleko. naravno, ako si se u medjuvremenu snashao... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, izgleda da ste vi momci hrabriji od mene... Ja sam dig'o ruke od garaže koja je 50 m od moje zgrade, i parkiram motor na 3km kod prijatelja koga poznajem 15 godina, jer nisam uspeo da skupim "m*da" da ponudim slično baji čija je garaža. A i razmišljam se - da sam ja na njegovom mestu, ni ja ne bih prihvatio 50tak € od stranca i dao mu ključ od garaže gde držim svoj motor... Otkud on zna ko sam i šta sam... Inače drži 2 motora u njoj. Prilaz je dosta mračan. Smeta mi i što se nalazi ispod zgrade, i ako neko dovoljno drzak dodje sa hoklicom, može celu noć da češlja dok mu ortak sa mobilim čuva stražu... A i koliko sam čuo, probali su već da mu obiju garažu - na svu sreću - bezuspešno... Šta da vam kažem. Čuo sam da tip (od 20tak god) ima stan od 100tinak kvadrata u toj zgradi, i jednostavno nisam hteo da razmišljam kako zarađuje za život... I da li ima trenutno dovoljno para ili mu je hića za kintu... Nisam siguran kako bi reagovao da se ne daj Bože jednog dana ispostavi: garaža obijena - mog motora (ili ni mog ni njegovih) nema... A pogotovo ako bi se kasnije njegovi našli... P.s. - najgore je to što sam u startu svestan da je momak možda 100% OK, i da se ne daj Bože desi sličan scenario, pa čak i da se njegovi motori nađu - sve to ne mora da znači da je on bio umešan. Ja jednostavno nisam hteo da razmišljam o tome... P.p.s. - Momci, nemojte da se bacate u trip - cilj ovog mog posta nije da vas istripujem jednog protiv drugog - samo kažem da ja lično nisam uspeo da prelomim... Sednete, popijete kaficu zajedno, ispričate se... - čim ste članovi BJBa - mora da ste dobri momci Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 24, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan popaye, kapiram o cemu pricas. i ja bih postupio kao ti da imam alternativu u precniku od 3km. moja alternativa je: prvi ortak sa kucnom garazom na dedinju, drugi na vozdovcu... od mene do njih cca 10km. jebem li ga, nesto mi tesko da se toliko archim. onda cu ladno da ga vezem za banderu... u svakom slucaju ti fala na sugestiji. nisam nepoverljiv u startu, ali opreznost nije losa stvar. uzivaj!!! pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sablast 0 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB600F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, zivim u Studentskoj prekoputa paviljona odnosno Hale Sportova, jos nisam kupio motor ali nameravam pa ako imate u planu nesto voleo bih da porazgovaramo. Ako ste se u medjuvremenu dogovorili nema veze. POzdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...