Gale.. NBG 0 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan istece mi registracija, koliko ce me boleti po dzepu..? :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 5, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Mene je izaslo 6000dinara sve ukupno... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jaoooo.. boli, boli.. .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a sta sve treba da uradim? mislim kako se uopste registruje motor? izvinite na glupom pitanju, ali nikada to nisam radio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Odeš u agenciju ostaviš parice i dodješ sutradan po saobraćajnu, vrlo jednostavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan samo sa saobracajnom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan samo sa saobracajnom? Sa saobraćajnom, motorom zbog tehničkog pregleda ako ima u sklopu agencije, a ako nema onda negde uradiš tehnički pa te papire nosiš u agenciju i oni sve završe. U svakom slučaju najbolje da okreneš agenciju i sve će ti lepo objasniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala dr! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E ovako kod nas u Republici Srpskoj je registracija 150 km, prvi put zbog saobracajne i tablica. A kasnije je 130 km, posto ti je vec bio registrovan znaci 130 km, a kurs dinara je opao ihihih znaci, 130*45=5850 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zagvaljujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj cene na : http://www.takidoo.co.rs/str/motocikli_registracija.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A da odgovor na pitanje kako se to radi? Odvedes ga na tehnicki, sad bi oni trebali sve provjeravati ali im se vjerovatno ne da, tako da samo platis dobijes papir da ti je motor tehnicki ispravan i sa tim papirom ides u MUP. I tu platis gore navedeni iznos i eto...Tako sam ja uradio, samo sto je moj motor bio nov pa nije bilo potrebe za tehnickim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam 1. put registrovao moj motor prosle godine gledali su mi samo broj rama i motora... A ja se ko indijanac mucio dan pre toga da namestim prekidac zadnje kocnice posto je nesto zezao, jer sam mislio da necu proci tehnicki zbog toga... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce registrovao u NS liberty 125, odradio prvo tehnicki (cena u zavisnosti od servisa) e sad sledi deo za registraciju: prvo sam zvao i isao po agencijama i gledao cene, da ti oni odrade sve da ne moras da ides u sup (posto je prva reg.) traze 8800din u jednoj, u jos par sam bio i trazili su 6800 stim da ja idem u sup, na kraju se ja uputim u sup sam, odem na salter DDOR-a i ova mi popuni uplatnice i odem da uplatim kad ono 4700din ??? znaci nisam mogao da verujem,uzeo polisu osiguranja na tom DDOR salteru i otisao na salter za registraciju i bio gotov za 15min. Znaci 4700+od 600-1000 tehnicki Jos da kazem za NS ako neko ide u sup bolje da ode posle podne manja je guzva tj ni nema je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tehnicki radio u autocentru Boban i cena je 500 kinti. To je na dorcolu preko puta garaze za trole Inace u Kraljevu mi je registrcija (trajna za 50ccm + max 45km/h) izasla 4000 dindzi sa osiguranjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 29, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko koliko je sad trenutno registracija za 125? prošle godine su mi uzeli 9000 a imao nove tablice i piše samo 9kw, nešto su me odrali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 29, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas produžio registraciju na mom MZ - u od 150 ccm. Znači, već sam imao tablicu, sve ostalo me izašlo zajedno sa tehničkim pregledom 4.700 dinara . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 29, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan a prošle godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano April 30, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao TDRa 125 pre nekih mesec dana, sa novom saobracajnom(1200 dinara) me je kostalo oko 6000 hiljada. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvejas 0 Napisano Maj 12, 2014 U prolazu, 15 postova Lokacija: Lapovo Motocikl: Honda CX 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre mesec dana 5800 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...