stari vujadin 12 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cime je dobro ocistiti izduvnu granu od naslaga garezi? I da li se koristi neka diht masa izmedju izduvne grane i izduva na bloku motora? Znam da se brezoni na izduvu mazu bakarnom mascu... Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 5, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Majstori su to ranije radili brenerom ( autogenim aparatom ), i to uspesno ocisti garez, al unisti nikl . Ja sam to par puta radio let lampom na benzin, pazljivo, nisam spalio nikl, al nisam ni dobro ocistio . Razmisljao sam o nekoj kiselini, al to je ostalo na razmisljanju. Mozda kad bi bila neka cetka ko za dimnjak, il probati pistoljem za peskiranje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 6, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ima četka za flaše na dugačkoj, relativno savitljivoj žici. Benzin ili neki drugi razređivač i laganim pokretima vnutri, van, vnutri, van... i tako do duboko u noc. I ako nešto izleti napolje iz grane i nazove te "tata", ubij ga odmah, bez razmišljanja. Laže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mitoclub.com/forum/index.php?showtopic=22378 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da pogledam ovaj italijanski forum, kaze nesto ovako: Permesso negato per l'azione intrapresa. Se non sei connesso al forum utilizza il modulo sottostante per collegarti. U stvari, koliko bi mi znacilo, ne znam italijanski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Mart 7, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko prevod za vujadina.Nisu ti dozvolili da udjes na forum je nisi ispunio "pristupnicu".Ja sam auspuhe na svojim cvajama kupao u kausticnoj sodi.opasna kiselincina moze da se nadje u poljo apotekama,nekad i u prahu.to se koristi kad se pravi sapun.roknes u cev zatvoris sa obe strane,ostavis da prenoci napolju daleko od svega onog sto volis (deca,zivotinje,itd..).Ujutru dobar kupanjac obilatom kolicinom vode i ne prepoznas auspuh.OPREZ,OPREZ,OPREZ ako je garez zatvarala kakvu rupu(icu) postoji mogucnost da cevka propeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan upravo to i pise na forumu . taj postupak sa kausticnom sodom i slike kako se radi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovoj metodi, danas procitah na netu: "Pazi najbolja metoda i najlakša za očistiti auspuh je autolakirerski fen (fen za vreli vazduh), držati ga od strane gdje auspud ispuhiva cca15 minuta, vjeruj mi auspuh bude kao nov, obično se auspuh začepi na strani njegova izlaza jer je tamo uži, samo pazi da te ne ubiju susjedi jer će puno dimiti ono neizgoreno ulje kada se zapali unutra, isprovana metoda milion puta. Grije zrak na cca 600°C i upuhuje ga tako da unutra može goriti" . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...