PeterPan 357 Napisano Mart 8, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan kada se radi o prekoracenju u naseljenom mestu kazne su sledece prekoracenje do 10 km/h kazna 2000 prekoracenje od 10-30 kazna 3000 prekoracenje preko 30 prijava kod sudije i kazna od 5.000 do 25.000 uz mogucnost izricanja zabrane upravljanja A kat. lepa tema pa ako nekoga interesuje nesto konkretno nek pise ja cu se potruditi da odgovorim Ja sam cuo, srecom nisam iskusio da postoji neka tolerancija od 10 % kada se radi o prekoracenju brzine. Tih deset posto se racuna kao moguca razlika u merenju razlicitim aparatom. Na osnovu toga ja u naseljenim mestima gledam da vozim do 65 km/h, a van naselja do 85 km/h. Trudim se bar... Da li saobracajci tolerisu brzu voznju od dozvoljene za ovih 10 %? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan ranije dok se radilo sa starim radarima isla je tolerancija na ogranicenje od 50 kaznjavalo se na 65 do 70 a sad kada su stigli ovi novi radari fama laser 3 dozvoljeno je da se tolerise samo 10 % sto na bryinu od 50 iznosi 55km&h znaco sa 56 se kaznjava sto je stvarno malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo leto uzeli 4 htjeli uzeti vozacku.... Al svaki put sam je vratio... ))) jaooooo sto volim crnogorsku policiju!!! ;D Prvi put, prvi dan na moru, reko malo da ga puknem po gasu, i uhvati me kad sam preticao kolonu od 10-ak auta preko pune linije, i to duplo od ogranicenog (magistrala u HN).... i jebali mi sve zivo... morao sam im dati 50 evrica... da mi napisu kaznu od 30 evra Drugi put, isao 35 vise od ogranicenja, na sud i 75 evra ili 4 dana zatvora... poslije duzeg razmisljanja... bolje 75 evra Treci put, kroz crveno prosao i ganjali me malo... i uhvatili nazalost. Cetvrti put opet prebrzo isaoooooooo .. jebiga.. nece me sreca... nikako Čega se pametan stidi... Vidi, pliz, ako ćeš za Srbiju, najavi se pa da ti se sklanjamo sa puta. Daleko ti lepa kuća.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahaha, i to sve na 125 CC si uspeo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 10, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan hahaha, i to sve na 125 CC si uspeo ? Decko je uporan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 10, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Uf uf, ja imam cini mi se podosta kazni koje sam pokupio u maloletnickom dobu nadam se da ce zastareti. LM, jedna koje se bas bojim je prekoracenje brzine. Radi se o prekoracenju za 32kmh u naseljenom mestu (ogranicenje 50, ja isao 82), on mi rece nema zabrane nece biti tako nesto nego kao 4-5000 dinsa kazna. Sta vi procenjujete? To mi je prvo prekoracenje brzine, nikad ranije nisam dobio takvu kaznu, jel postoji nacin da se izvucem i bez uslovne?? Jer ako dobijem uslov pa me uvate s prekoracenjem moracu onda da bezim, a to je zadnje u zivotu sto bi radio na motorciklu E da jos nesto, jel mogu negde da proverim koliko kazni imam napisano, tj. od kojih da ocekujem poziv za sud, koje nisu zastarele, znaci one aktivne jos sto su ostale? moze li se to u supu ili kako vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha, i to sve na 125 CC si uspeo ? da... na RS 125. A cega da se stidim majke ti?! Da vozim 30 na sat?! Onda mi motor ni ne treba, koji ce mi kad i trotinetom mozes 30 na sat da ides!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A cega da se stidim majke ti?! Da vozim 30 na sat?! Onda mi motor ni ne treba, koji ce mi kad i trotinetom mozes 30 na sat da ides!!!!! Ako ti u startu nije jasno, a biće da nije, ne vredi da ti objašnjavam. Srećno, i nadam se da se nikad nećemo sresti na putu. Nadam se da te neću videti ni u crnoj hronici, mada mi se čini da ćeš ubrzo stići tamo, nažalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Necu brzo u crnu hroniku... nisam toliko glup da ga cepam bilo gdje... lose ti se cini brisem pruke, smorio sam se totalno zbog ove price sa hronikom...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 10, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas mlad, al vidim da ti mogu reci vec: ,,e sinko sinko ccc '' , nadam se da ces se opametiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da... opametiti... jer ipak... slabo je to... 125cc... pff... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Najvise volim folirante,koji kao voze po PS-u. Nismo deca,nemoj da se lazemo. Svi mi pravimo prekrsaje. Kad sednete na motor i npr. vozite se po gradu,samo sat vremena.Pokusajte da izbrojite,koliko ste napravili svesnih prekrsaja. Kako sednem na motor i krenem,ogranicenje je 40 km/h.Ja vozim (svesno) nesto brze.Nailazim na kolonu,polako,al obilazim.Prazna zuta traka,a u ostalim guzva,..... Protivnik sam velikih prekrsaja (prolazak kroz crveno,velika prekoracenja,....itd.) To nikad ne radim. I nemam ni jednu prijavu.I ako me zaustave.Imam neku normalnu pricu,bez mangupiranja.I to je uvek samo opomena.I hvala im. Nekad nesto castim,za pice i sl. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tri drugara se malo vozili juce po gradu... vreme voznje u satima : 2 cena goriva po motoru : 1000 predjenih kilometara : 160 broj kazni za prekrsaje : 0 potencijalna kazna za prekrsaje : neprocenjivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan A cega da se stidim majke ti?! Da vozim 30 na sat?! Onda mi motor ni ne treba, koji ce mi kad i trotinetom mozes 30 na sat da ides!!!!! Ako ti u startu nije jasno, a biće da nije, ne vredi da ti objašnjavam. Srećno, i nadam se da se nikad nećemo sresti na putu. Nadam se da te neću videti ni u crnoj hronici, mada mi se čini da ćeš ubrzo stići tamo, nažalost. Ceh malo su ti glupi komentari i prognoze.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Uf uf, ja imam cini mi se podosta kazni koje sam pokupio u maloletnickom dobu nadam se da ce zastareti. LM, jedna koje se bas bojim je prekoracenje brzine. Radi se o prekoracenju za 32kmh u naseljenom mestu (ogranicenje 50, ja isao 82), on mi rece nema zabrane nece biti tako nesto nego kao 4-5000 dinsa kazna. Sta vi procenjujete? To mi je prvo prekoracenje brzine, nikad ranije nisam dobio takvu kaznu, jel postoji nacin da se izvucem i bez uslovne?? Jer ako dobijem uslov pa me uvate s prekoracenjem moracu onda da bezim, a to je zadnje u zivotu sto bi radio na motorciklu E da jos nesto, jel mogu negde da proverim koliko kazni imam napisano, tj. od kojih da ocekujem poziv za sud, koje nisu zastarele, znaci one aktivne jos sto su ostale? moze li se to u supu ili kako vec? E dok se vi 'falite prekrsajima , jel zna neko odg na ovo citirano?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan da... opametiti... jer ipak... slabo je to... 125cc... pff... Druze nije bitno jel on ima 1000 ccm ili 125 kad svakako moze da navuce 190 - 200 ako je malo napucan... Sto ti vozis R1?? Jer ne volis brzinu? Jer vozis po ogranicejnu? Ne znam koliko godina imate al sa 20 ste isto vozili kao i ja ... i zato ne pricajte gluposti.. Svaka cast gojko... to sam i ja hteo da napisem, ali si me preduhitrio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A cega da se stidim majke ti?! Da vozim 30 na sat?! Onda mi motor ni ne treba, koji ce mi kad i trotinetom mozes 30 na sat da ides!!!!! Ako ti u startu nije jasno, a biće da nije, ne vredi da ti objašnjavam. Srećno, i nadam se da se nikad nećemo sresti na putu. Nadam se da te neću videti ni u crnoj hronici, mada mi se čini da ćeš ubrzo stići tamo, nažalost. Ceh malo su ti glupi komentari i prognoze.... Dobro, iskomentariši ti pametnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Svak vozi svoju voznju... Niko ne moze mladom coveku objasniti da vozi polako.. Ali sama rubrika je o kaznama i cenovniku, a ne o vidovitoj Zorki i crnoj hronici Lepo je posavetovati nekoga ali ne takvim komentarima - ja znam da je to dobronamerno ali ipak ruzno je :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ružno je i isticati rizičnu vožnju kao nešto što je "kul" i pisati kako to što su ga uhvatili posle prolaska na crveno (!!) i bežanja (!) znači da nije imao sreće.... Imao je sreće onooooliko, jer je ostao živ i nepovređen i on, i neka potencijalna žrtva njegovog neodgovornog ponašanja. Slažem se da ima i uvijenijih i lepših načina da se kaže ono što sam napisao ranije, ali ne verujem u uvijanje i pakovanje u mašnicu. Mislim da moramo skrenuti pažnju mladima koji prate ovaj forum da ponašanje koje je opisao dotični nije "kul" i da može, lakše nego civilizovana vožnja, dovesti do neželjenih posledica. I da, smatram da je to skretanje pažnje mnogo bitnije nego odlazak u off u temi o kaznama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ružno je i isticati rizičnu vožnju kao nešto što je "kul" i pisati kako to što su ga uhvatili posle prolaska na crveno (!!) i bežanja (!) znači da nije imao sreće.... Imao je sreće onooooliko, jer je ostao živ i nepovređen i on, i neka potencijalna žrtva njegovog neodgovornog ponašanja. Slažem se da ima i uvijenijih i lepših načina da se kaže ono što sam napisao ranije, ali ne verujem u uvijanje i pakovanje u mašnicu. Mislim da moramo skrenuti pažnju mladima koji prate ovaj forum da ponašanje koje je opisao dotični nije "kul" i da može, lakše nego civilizovana vožnja, dovesti do neželjenih posledica. I da, smatram da je to skretanje pažnje mnogo bitnije nego odlazak u off u temi o kaznama. ok majstore objasni im Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ružno je i isticati rizičnu vožnju kao nešto što je "kul" i pisati kako to što su ga uhvatili posle prolaska na crveno (!!) i bežanja (!) znači da nije imao sreće.... Imao je sreće onooooliko, jer je ostao živ i nepovređen i on, i neka potencijalna žrtva njegovog neodgovornog ponašanja. Slažem se da ima i uvijenijih i lepših načina da se kaže ono što sam napisao ranije, ali ne verujem u uvijanje i pakovanje u mašnicu. Mislim da moramo skrenuti pažnju mladima koji prate ovaj forum da ponašanje koje je opisao dotični nije "kul" i da može, lakše nego civilizovana vožnja, dovesti do neželjenih posledica. I da, smatram da je to skretanje pažnje mnogo bitnije nego odlazak u off u temi o kaznama. ok majstore objasni im Drago mi je da smo se složili na kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 11, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ocesh da polazhesh i u tom periodu kad si vratio L a nisi josh uzeo dozvolu.. dve kazne u istom danu... totalni ceh 6000 din po kazni i po 500 din za troshkove suda... znachi 13000 din eto moje priche Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan .. nego, da li neko moze da mi kaze koji su prekrsaji motoristima oprosteni s obzirom da voze ipak vozilo koje je sirokopola metra..? mislim na preticanje kolone po liniji na semaforu, na provlacenje u guzvi..? ja sam ovde nov, mislim nov na motoru u saobracaju, pa bih voleo da znam sta imam kao prednost i sta ce mi oprostiti.. pricam o prekrsajima na papiru, ne u praksi..* o onim koji ne smetaju nikome i koji ne stavljaju druge u oprasnost.. .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan .. nego, da li neko moze da mi kaze koji su prekrsaji motoristima oprosteni s obzirom da voze ipak vozilo koje je sirokopola metra..? mislim na preticanje kolone po liniji na semaforu, na provlacenje u guzvi..? ja sam ovde nov, mislim nov na motoru u saobracaju, pa bih voleo da znam sta imam kao prednost i sta ce mi oprostiti.. pricam o prekrsajima na papiru, ne u praksi..* o onim koji ne smetaju nikome i koji ne stavljaju druge u oprasnost.. .. hehe.. sve je legalno dok te ne uhvate )) npr. u guzvi na semaforu opusteno smijes da se provlacis, ali ne smijes da pretices kolone...ako te vidi policija gotov si cak i ako ne izadjes iz svoje trake!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...