Jump to content

Moto Zajednica

Hromirana maska hladnjaka

Recommended Posts

• ЗЕЉКАМП, 1825 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Laku noc matori. Nema frke.

Samo mala ispravka, da li bi mogao nekako da uradis kao onaj sa slike sto sam postavio, ako ne, onda makar da pise FZ6N ili samo znak Yamahe? Fazer mi ne odgovara jer on ima masku a moj je golac. ;)

U svakom slucaju, hvala za trud. :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 448 postova
  • Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :)

Pa tebi je uradjeno šminkeru, samo se čeka da javiš dimenzije.

Danas dobijas dimenzije!!!

:D :D

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Jebiga, kolko sam žurio nisam ni pogledao.  :) Može, FZ6 će da bude još lakše.Od ponedeljka radimo, a ja ću do ponedeljka zvati još jedno preduzeće iz Čačka koje reže vodom, da probam da nam izbušim malo lepšu cenu.

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: kawasaki

Majstori zaboravili ste na ono najglavnije koliko smete da zatvorite hladnjak da vam se masine nebi pregrejavale leti na 30+ stepeni , jedino da ih vozite dok ne udare tropske temperature .Posavetujte se prvo sa nekim strucnjakom da ne biste uzalud bacali pare .A postoji laser koji se koristi u stamparijama i koji moze bez problema da vam isece lim do 1.5mm pa cak i prohromski .Kod caleta u firmi gde radi u Nemackoj gazda ima laser koji sece do 10mm debljine lima a oni uglavno rade sa prohromskim cevne isnstalacije  za zgradne klime evo ovo je seceno kod njega u firmi samo je platio nesto sitno lim.A sablon se radi preko komjutera ima program zada mere i nacr i laser sam isece............pozdrav i mnogo srece u radu sto ste zamislili da napravite

post-5743-12879024420998_thumb.jpg

• ЗЕЉКАМП, 1825 postova

Majstori zaboravili ste na ono najglavnije koliko smete da zatvorite hladnjak da vam se masine nebi pregrejavale leti na 30+ stepeni , jedino da ih vozite dok ne udare tropske temperature .

Mislim da ovo sto mi hocemo da napravimo ima dovoljno otvora za hladjenje i na visokim temperaturama, jer su to vec napravili i ne izmisljamo mi sada toplu vodu. U svakom slucaju, mudro zboris.  ;)

Da li mozda imas font od ovih slova fazer?

Nemam font ali mislim da nije problem da se nadje na netu, pokusacu da ga potrazim. Video sam ovde na forumu u nekoj temi je neko postavio link gde ima kamara fontova, nadam se da ima i ovaj sa slike koji bi meni odgovarao. Sto se tice fonta slova za Horneta, Suzukija i Honde, mislim da ce tu biti jos manji problem jer su slova, cini mi se, kao na originalnoj nalepnici. Evo i slika.  ;)

post-2784-12879024427484_thumb.jpg

post-2784-12879024428416_thumb.jpg

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: kawasaki

sto ne odradis i lancobran u prohrom sa natpisom fz6 lepo bi mu stojalo ............ uzmes mere sa ovog i na posao.

• ЗЕЉКАМП, 1825 postova

sto ne odradis i lancobran u prohrom sa natpisom fz6 lepo bi mu stojalo ............ uzmes mere sa ovog i na posao.

Ni to nije iskljuceno... ;)

• ЗЕЉКАМП, 1825 postova

Ovo je ok, nesto slicno je i Kiro napravio ali ja ipak ne bih da mi pise Fazer vec FZ6, jer mi je motor naked i samim tim nije Fazer. ;)

Mozda trazim mnogo ali bih voleo da pokusas da uradis kao na slici koju sam postavio na dnu predhodne strane. Da li je to puno cimanja?

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Nisam u Ča pa sam slab sa netom.

Andjelo, razmišljao sam o hladjenju i trudio sam se da na svim maskicama bude što više rupica.Trenutno smo u fazi dizajna, i kada se oko toga dogovorimo i kad svi dobiju ono što su želeli obratićemo se i nekom majstoru da se posavetujemo oko toga.Hvala u svakom slučaju.

Znam za te lasere u štamparijama, u Ivanjici ima jedan čovek koji to radi pa ću videti u skorije vreme da stupim u kontakt sa njim da se raspitam.On tim laserom radi gravure, e da li može da iseče prohrom ( u krajnjem slučaju aluminijum) debljine 1mm videćemo.

Treba da zovem i Slovas iz Čačka, oni imaju mašinu za sečenje vodom, pa će da vidimo šta se dešava kod njih.

Sačekajte samo do početka sedmice, da ja dodjem u Ča i da se dokopam ADSL-a pa ćemo sve polako.Imam milion obaveza oko motora ovde kući, da sredim to pa ćemo se posvetiti ovom poslu.Još nije ni počela sezona kako valja, imamo vremena.

• ЗЕЉКАМП, 1825 postova

Da, ta maska bi bila idealna. Imas jos 2 slike te maske na prvoj strani jer imaju i bocne strane, pogledaj i njih. Hvala. :)

• ЗЕЉКАМП, 1825 postova

Ovo je idealno! :)

Da li ti mozes da napravis vektorski crtez od ovoga (mozda je ovo vektorski ali se ne razumem) jer to majstori traze da bi mogli da iseku po dimenzijama koje nam trebaju? Naravno da bih ti poslao dimenzije mog hladnjaka pre crtanja.

Hvala.

P.S. Da sam profesor dao bih ti cistu 10. :)

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Hvala,

kako izgleda vektorski crtez, mogu ja da posaljem fajlu pa neko nek otvori u AutoCad-u pa nek dovrsi to sto treba, i to sa tim dimenzijama nisam nikad radio

• ЗЕЉКАМП, 1825 postova

Nismo ni mi, ja se ponadao da ti to znas da radis kada sam video da si otvorio temu za Autocad... Danas sam se cuo sa Kirom i dogovorili smo se da cemo pokusati da nadjemo nekog ko to zna da uradi. Tebe smo pominjali, u stvari ja, kao moguce resenje ali vidim da ni ti ne znas. Nacicemo vec nekoga, mora da zna neko sa foruma da ovo uradi. ;)

P.S. Moram da primetim da si mi levi znak Yamahe okrenuo naopako, desni je ok. ;)

Ahahahah. gle stvarno,  ;D ,

ja mislim da je kad uradis u autocad-u crtez vektorski, u kom formatu moras da predas crtez?

Ispravljeno    :D  ;D  :P

evo, vektorski crtez je crtez u AutoCad-u, samo jos dimenzije, pa ce da sredimo sve

DWG

– DWG, DXF, Vektorski formati programa AutoCAD,

PIF

- Ulazni vektorski format kreiran na IBM mainframe računarima,

CGM

- Vektorski format programa Harvard Graphics, Lotus Freelance, Arts & Letters),

CDR

- Prirodni vektorski format grupe programa CorelDRAW, Corel PHOTO-PAINT,

CorelDREAM 3D

post-1040-12879024542596_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja