misko_kolo 1302 Napisano Mart 3, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Moj ludi zet je napržen na prikoličare i pre par dana se pojavio jedan primerak Ural-a 2002.- 2003. godište. Mnogo mu se dopao ali ne zna ništa o njemu. Jedino što mu je poznato da ima bokser motor koji je, ako se ne varamo, kopija BMW. Da li neko zna nešto o pomenutom motoru i na šta bi trebalo obratiti pažnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 4, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Evo link. Ako nije zabranjeno? http://www.moto-berza.com/images/ponuda/thumb/1232807162169.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8673 Napisano Mart 4, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan To je uvozio jedan lik sa Palica, Lajos Brindza. Potrazio sam njegov sajt ali je ugasen. Mogu da ti nabavim njegov broj telefona i adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan znam ja Lajosa...zajedno smo isli na paintball...mozete da ga andjete na sajtu paintball srbija... imam njegov SKYPE ako hocete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 4, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta uradi zet, jel se cuo sa gazdom Urala? Kako je za delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 4, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Nije, sad je došao s posla. A videli smo motor u nedelju uveče i ja mogu da kažem da mi se dopao, iako nisam lud za takvim motorima. Čovek nije preprodavac, vozi motore i za ovim ga prošla volja. Nemam pojma šta će dalje biti. Obaveštavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Lajos vise ne radi sa Uralima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 4, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Rekoše mi da više ne radi, ali verovatno zna kakvi su ili koje su im mane,itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 4, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce ovo da prodje, pa pogledaj! brochure.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 4, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Blagodarim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 5, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Blagodarim! Obrati paznju sta mu pise za gorivo - ne manje od 76 oktana ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 5, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ljudi imaju različite jačine. Npr. tenkovsko, avionsko i mogu na svakom koraku ista da nađu. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina na nekoj teskoj terenskoj voznji pokvario se Ural.Fabrika je izjavila da je uzrok tome sto se raspao jedini deo napravljen u Nemackoj. Dakle nije se pokvario nijedan deo napravljen u Rusiji : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan bilo je ovdje neke price... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31308.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24253.0 ovo je bio cjenovnik uvoznika za Srbiju: Prodajni cenovnik Ural Motori Modeli 2005. Cene važece od 01.01.2006. (Eur) Solo 4650.00 Wolf 5599.00 Retro Solo 6600.00 Modeli sa prikolicom Tourist 6500.00 Sportsman 6750.00 Ranger 7250.00 Retro 7950.00 Bikolor 260.00 Metalic boja 400.00 Prodajna cena sadrži i cenu transporta 350 Eur po pošiljci, PDV i carinu koji se placa prilikom uvoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan naleteh i na oglas http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24876.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 6, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Baš taj primerak, ali sad mi reče zet da je odustao od kupovine. Hvala svima koji su se potrudili da pronađu više informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan pa cim ima cenu skoro 7000jura verovatno je malo,ali malcice kvalitetniji od kineza,hahahahaah....mislim da taj ural moze i kroz zid...hihihiih./.. :Djebene gume kramponke,opasno mi se svidja ,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Baš taj primerak, ali sad mi reče zet da je odustao od kupovine. Hvala svima koji su se potrudili da pronađu više informacija. I sta je resio da kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 12, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Sad ništa, za posao ima Hondu Lead. Ko zna šta se njemu mota po glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...