Skols 25 Napisano Mart 3, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Malopre procitah u Novostima,povredjen motociklista,isekao ga neki kamion u Bulevaru Oslobodjenja..na slici je plavo-crveno-bela Afrika Tvin... Zna li neko nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar niko ništa??? Daj još podataka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 3, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ma trazim po netu,al` slabo...Nemam pored sebe novine pa da procitam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6394 Napisano Mart 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12474 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U Bgd ili NS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 3, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan U Bgd ili NS? U BG-u,sad sam nasao u Blicu,pise D.K 30godina,od povreda prelom ruke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Kamion presao u suprotni smer, naleteo na motoristu i pobegao sa lica mesta. Ako se dobro secam, ovo je tekst iz nekih danasnjih novina, ali ne mogu da se setim iz kojih. Ako nije novinarska patka, odlicno je prosao, ako samo prelom ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sad ovaj nas imenik Afrikanaca i nevidim da ima neko sa inicijalima D.K. Ovde mozete preuzeti imenik http://bikers.in.rs/forum/viewtopic.php?f=21&t=64 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema nista specificno na motoru da bih provalio ko je ??? RD03 u pitanju :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde si nasao sliku ili tekst ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan gde si nasao sliku ili tekst ??? v. novosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da siroma nije pod okriljem sekte, nema andjela čuvara da na mračnim ulicama vodi računa o njegovoj duši... :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan procitao sam taj tekst, ako je verovati novinama, kamion mu je usao u traku tj. isekao ga ,motorista je pao i slomio ruku, kamion je bez zaustavljanja produzio. tako pise u novostima,ako lazu oni ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan procitao sam taj tekst, ako je verovati novinama, kamion mu je usao u traku tj. isekao ga ,motorista je pao i slomio ruku, kamion je bez zaustavljanja produzio. tako pise u novostima,ako lazu oni ...... Kamioni u gradskoj gužvi su zajebana stvar, vrlo često vas uopšte i ne vide, pa mogu nedaj bože da vas pregaze prikolicom ili zadnjim točkovima. ... Oprezno i bez jurnjave po gradu. Gledajte i za drugoga ako treba, rastojanje, svetla, mrtvi uglovi, bla, bla.... po koji put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas kad odem na posao, raspitaću se da nije kod mene :-\ Krenula sezona :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Kamion presao u suprotni smer, naleteo na motoristu i pobegao sa lica mesta. Ako se dobro secam, ovo je tekst iz nekih danasnjih novina, ali ne mogu da se setim iz kojih. Ako nije novinarska patka, odlicno je prosao, ako samo prelom ruke. Ovo je moglo meni da se desi prekjuče. Išao sam iz pravca Karaburme ka gradu, vozač kamiona je ladno ušao u moju traku i nastavio kretanje direktno ka meni u želji da skrene na Pančevački most. Naglo sam oborio motor u desnu i izbegao siguran sudar. A ovaj na AT, ima jedan onako malo deblji čovek kod mene u kraju, možda je on... RD03 vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pri skretanju na Panchevachki most prednost imaju oni koji dolaze iz grada,a vi iz pravca Karaburme imate znak stop..dobro si proshao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9061 Napisano Mart 4, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3234 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pri skretanju na Panchevachki most prednost imaju oni koji dolaze iz grada,a vi iz pravca Karaburme imate znak stop..dobro si proshao.. upravo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Niste me razumeli, ja sam već prošao raskrnicu tj. skretanje kada je on ušao u moju traku i krenuo na mene. Valjda je hteo prečicom čovek. Sreću želim povređenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aaaa,sad razumemo..nishta dok nam ne nacrtash.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma nije samo kamion problem, danas kad smo se vratili iz NS, idem ka kuci i iz suprotnog pravca zena u renou 4 obilazi preko pune, htela kolonu od 3 automobila i autobus da obidje i ja joj pokazujem rukom da li je normalna a ona kao sta hoces, da nisam zurio na posao obrnuo bi se i malo bi je vaspitao (svega mi) iako moze kave da mi bude, a i svoju kevu bi tukao da mi tako nesto uradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Momak definitivno nije na mojoj klinici ni na jednom od odeljenja...U Urgentnom na našem odjelu ima nekoliko povređenih bajkera ali je koleginicama bilo preteško da listaju knjigu terapije i traže čoveka po inicijalima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...