Aca035 36 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko zna da li ima da se nadje oprema od ovog proizvodjaca kod nas i kakva su vasa iskustva? Imao sam odlicne rukavice za leto od ovog proizvodjaca koje su mi nazalost ukradene a kupio bi ih ponovo....(pre 2 godine je lazarevic drzao axo ali nazalost vise ne) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Mart 2, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moto trade group, tj. firma koja prodaje Nolan, Shad je imal deo kolekcije, ne znam da li jos uvek prodaju nesto od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Imam na prodaju dva put obucenu koznu jaknu Axo,velicina je XL.Jos mirise na novo. Doneta mi je iz Italije pa mi je mala.Cena je 200 evrica.Ako te interesuje postavicu sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Imam na prodaju dva put obucenu koznu jaknu Axo,velicina je XL.Jos mirise na novo. Doneta mi je iz Italije pa mi je mala.Cena je 200 evrica.Ako te interesuje postavicu sliku. Veliko mi to ;DA interesuju me njihove letnje rukavice posto su vrh a moje su ukradene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 7, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Axo je renomiran proizvodjac moto opreme, pogotovu u cross segmentu. Cijene su kod nas malo jace nego vani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Axo je renomiran proizvodjac moto opreme, pogotovu u cross segmentu. Cijene su kod nas malo jace nego vani. Ja sam dao oko 5000 za letnje rukavice.Kombinacija koze i gorotexa ili tako nesto.Rukavice su toliko udobne da nemam reci.Voleo bi da ih opet nadjem.Videcu mozda na sajmu bude nesto..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 7, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Axo je renomiran proizvodjac moto opreme, pogotovu u cross segmentu. Cijene su kod nas malo jace nego vani. Ja sam dao oko 5000 za letnje rukavice.Kombinacija koze i gorotexa ili tako nesto.Rukavice su toliko udobne da nemam reci.Voleo bi da ih opet nadjem.Videcu mozda na sajmu bude nesto..... ;D Za taj novac otprilike si mogao uzeti Alpine Stars To sam mislio Ali opet, nisi ni pogrijesio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...