djoomla 2 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan znaci kupujem nekakove kofere i odgovarajuce nosace za k1 hayabusu . takodjer bi uzeo i yoshimurine topove ako netko ima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan znaci kupujem nekakove kofere i odgovarajuce nosace za k1 hayabusu . takodjer bi uzeo i yoshimurine topove ako netko ima ! Uzmi Serdarevica trioval i neces pogresiti Ja uzeo za XX... Do jaja su ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan njegovi auspusi su ok, ali cijena mu bas i nije povoljna u odnosu na razvikanije marke, mozda je 20 posto niza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan njegovi auspusi su ok, ali cijena mu bas i nije povoljna u odnosu na razvikanije marke, mozda je 20 posto niza Gresis... Od Akrapa je 50% jeftiniji A u poredjenju sa ostalim auspusima domace proizvodnje (Kucelj, Dragon, Dubravcic...) je vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan njegovi auspusi su ok, ali cijena mu bas i nije povoljna u odnosu na razvikanije marke, mozda je 20 posto niza Gresis... Od Akrapa je 50% jeftiniji A u poredjenju sa ostalim auspusima domace proizvodnje (Kucelj, Dragon, Dubravcic...) je vrh za akrapa si u pravi.njega sam imao prije jedno dvije godine i prodao sam ga.ja sam za yoshimuru ili vance hinesa.ovo ostalo mi je sve bezvezarija. e sad kod enesa 2 auspuha bi mi dosla nekih 450 eura.kod grigica mi nude dvije yoshi sad po zimskom popustu za 4000 kn sto je 530 eura. ipak mislim da je jedna yoshimura koja postoji dugi niz godina kvalitetnija od serdarevica i da vrijedi platiti 100 eura vise. ovaj kucelj je ok s cijenom a dubravcic malo pretjeruje , plus sto mu je auspuh tezi od serijskog.i jos da spomenem shakala koji misli da je neznam ti ga ja sta, skuplji je i od yoshi i od leo vincea. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda Grgic i pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...