cagivamito 4 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh mi je na jednom mestu navaljen na donjem delu leve stranice i poceo je da je deformise od toplote, precnika 10cm. Sta da radim da sprecim dalje deformisanje i gorenje plastike? Sve to i uzasno smrdi u toku voznje. Da li uopste azbest pomaze, sta mogu da radim i gde mogu da ga kupim i koliko to kosta jer nemam predstavu uopste? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1384 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan postavi neku sliku da vidimo sta gde i kako, tebi je negde kako sam razumeo grana dosta blizu plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan bukvalno je navaljena na plastiku, zamenio sam auspuh, ali nisam znao da je toliko blizu. to mesto na slici je obelezeno zelenom bojom, nisam slikao kada sam skidao plastike. da li postoji neka mreza da obmotam tu oko grane, ili onaj samolepljiv azbest? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17698 Napisano Mart 1, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan bukvalno je navaljena na plastiku, zamenio sam auspuh, ali nisam znao da je toliko blizu. to mesto na slici je obelezeno zelenom bojom, nisam slikao kada sam skidao plastike. da li postoji neka mreza da obmotam tu oko grane, ili onaj samolepljiv azbest? Pregledaj nosac plastike, vjerovatno je deformisan od nekog pada ili prevrtanja motora, te se primakao izduvnoj cijevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1384 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa najbolji je taj azbest,mada neznam gde ima da se kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan @ branko stavljen je drugi auspuh, nije do drzaca, auspuh nije original cagivin, nego je ARROW, pa nije lonac isti kao fabricki. ako neko zna gde se kupuje azbest, neka kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas neki stari reso ( jedna do dve ringle ) a ne koristis ga ili je stradao, lepo otvoris i uzmes azbesta koliko ti treba ;D A pogledaj kod ovih sto popravljaju sporete da li imaju, ako hoces mogu da se raspitam da li imaju u slobodinom servisu za sporete u Cacku pa cu ti javiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17698 Napisano Mart 1, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ branko stavljen je drugi auspuh, nije do drzaca, auspuh nije original cagivin, nego je ARROW, pa nije lonac isti kao fabricki. ako neko zna gde se kupuje azbest, neka kaze E sada je sve jasno. Ok, onda zastita oko lonca od azbestnog platna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na skuteru obmotao granu azbestom , evo kako izgleda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan @ Purec92 hvala za informaciju, nisam imao pojma bas cu da se raspitam kod ovih sto popravljaju. @ salle_ i ja hocu da obmotam moju granu,kao sto je rekao branko samo da nadjem azbest i onako mi je to ispod plastike pa se ne vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Mart 1, 2009 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Postoje trake kojima se umotavaju izduvne i usisne grane grane a verujem da nije azbest u pitanju. Znaci kupi ono sto je namenjeno za tu svrhu, nemoj traziti azbest naokolo niti ga vaditi iz kojekakvih peci ili grejalica. Jednostavno nije bas zdravo biti u blizini azbesta a posebno raditi sa njim odnosno udisati ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...