Nemkec 3 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan i jos jednom da ponovim ako sam dobro zapamtio ispustim ulje kad je: 1.zagrejan motor ispustim ulje 2.skinem filter... cekam de se ocedi 3. uzem nov filter napunim uljem stavim ga 4. sipam ulje novo, ostavim da radi 5min 5.dospem koliko fali do max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 1, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 3. uzem nov filter napunim uljem stavim ga Nemoj da zaboraviš da gumeni prsten na filteru takođe namažeš uljem i nemoj previše da stegneš filter, dovoljno je stegnuti rukom ako može da se priđe, a ako ne može, onda ključem za filter ali osećajno. 4. sipam ulje novo, ostavim da radi 5min Ne mora baš 5, mislim da je dovoljan i minut Dobra ti je procedura, samo napred i ne preko maksimuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan hvala, sutra pazarim ulje evo cekam ceo vikend lepi dani a nisam ni ulje kupio i lanac mi suv sutra u soping pa onda na vozanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan pre nego sto upalis motor, zaverglaj ga par puta obavezno, pa ga onda upali. uvek kad sam ocu pomagao da nekom menja ulje, tako je radio, da ne bi bio rizik da ne povuce ulje valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...