RaS 1744 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ne brišete sve koje su off ! Ova koju je poslao kojazr je čist off ,a nije izbrisana ... Ne zameri kojozr, tvoju sam uzeo samo kao primer ,no hard feelings Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 21, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja rekoh, povremeno ih brisemo. Cekamo da se nakupi. Evo ovo sto se ti i ja sada dopisujemo je cist off i sve ce biti obrisano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Eto mog skromnog doprinosa nakupljavanju ;D Ima stvarno fotografija koje bodu oči ... trebate biti malo ažurniji , ne morate baš toliko da čekate pa da brišete ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 21, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nikolice, popravljas se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan VRH RTNJA . Ko zeli da se penje neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10438 Napisano Decembar 27, 2009 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan jbt ko bi reko da su to sve na ovim slikama NASI motori, tako profesionalno odradjeno, extra izgledaju evo da i ja pokusam, jest da su slike uradjene telefonom ali mislim da su ok, bar meni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 27, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Ljuboslave, sjajna atmosfera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Ljuboslave, sjajna atmosfera! Hvala, hvala... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Decembar 27, 2009 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan KLE 500 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43122.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShakalJC 1 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Belgrade-Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan @ Golub - ovaj lik na onom motoru sa brojem 92,mi je komsija... (Kecman)..ako ga neko slucajno zna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne slicice sa poslednjeg offroada u 2009-oj godini . Svima sve najlepse i mnogo bezbednih kilometara u 2010-oj !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Drazo, imas ti i lepsi motor od ovoga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Al taj može samo off auto put ... i nije na prodaju ;D HO HO HOOO Happy New Year drugari I da se naslikate svojih atova do mile volje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Bice i slika tog motora samo da ga jos malo sredim i uslikam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 2, 2010 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Slika mog bivšeg bike-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajd i ja neke umetnicke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 3, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan ajd i ja neke umetnicke Umetnice menjaj gume, ako mislis da budes citav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan GUMU zadnja je nova kad smo kod toga, treba da postavim oglas za kupovinu prednje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1211 Napisano Januar 10, 2010 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan evo po treci put stavljam fotku svoga ljubimca i mog kolege Doce,koji je te lijepe fotke i uslikao,na obroncima planine Manjaca kod B.Luke,odlicne za kratke voznjice,ko kaze da kinezi ne izgledaju dobro!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo bzvz..poz ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 15, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se zaigrali .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je licno moj motor i ja sam ga uslikao,samo da se zna da fotka nije sa neta.Motor je inace sive boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se zaigrali .. ;D Svaka cast za fotke,izvrsne su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...