Oroku 1394 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje masine. Izmenio sam slike koje su pre tu bile, mozda ce ovo nekako da se uklopi, jer vidim neki oce odmah da stave ban. Izvinjavam se. (Slikano u augustu 2009) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan NADAM SE DA ĆE OVA ZADOVOLJITI UKUS KRITIZERA, NAMERNO NE KAŽEM KRITIČARA. KO ZNA RAZLIKU, SHVATIĆE. I da ja ponovim,ako je ovo tema samo za profesionalce NAGLASITE, ako je i za nas amatere sa niskobudžetnim aparatima, hvala na strpljenju i razumevanju i "kada nešto ne valja". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan ...Smrc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 1, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam da izbrišem datum na jedini meni znan način. Ako nije uspelo izvinite. Evo mala pomoc...Sorry. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Moj pokušaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 7, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Eve pokusaj od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan prolazi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan prolazi ? Ne prolazi, vozi se u krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 8, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 8, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo stara slika ili su rane zarasle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 8, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Stara (jul, avgust). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1868 Napisano Decembar 9, 2009 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moja zver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 13, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan drugarov suzuki bandit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1868 Napisano Decembar 14, 2009 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ova motoholicova slika je kao sa reklame ili iz nekog kataloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 14, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A, ne!! Mina samo polako... budi sigurna da neće dolaziti do zabuna samo ako se promeni ime teme ili pridoda u zagradi razjašnjenje! Tema je zaista super i šteta bi bila da nestane...već sam negde napisao da ljudi to ne rade namerno već kliknu, pročitaju 'MOtori...', pomisle da tu treba da nalepe i fotku svoje makine i eto nama frke! Probajte, pokušajte sa promenom imena teme pa ako nisam u pravu, ako ne ide, vi vratite na staro! :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 14, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ova motoholicova slika je kao sa reklame ili iz nekog kataloga Pa kad je lep decko! A NikolicaMF, a? Bas su mu dobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1868 Napisano Decembar 14, 2009 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je lep decko! A NikolicaMF, a? Bas su mu dobre. Ne mogu svi slikati dobro kao ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 14, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan ... Ako niste primetili tema je smrsala za 6 strana. Svucite još šest i biće dobra tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 14, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ... Ako niste primetili tema je smrsala za 6 strana. Svucite još šest i biće dobra tema. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 14, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ova motoholicova slika je kao sa reklame ili iz nekog kataloga 'Fala. Ali ko ne gleda tvoje putopise ne zna kakve slike propušta. Ovaj motor sam dobio na korišćenje od mog lokalnog BMW dilera na četiri dana, pa sam iskoristio priliku da se sit izvozam, a naravno i izpoziram. ;D Slikano je idijot-aparatom na stativu, sa tajmerom, dakle sam sam sebe slikao. U Fotošopu sam popravio levels, čini mi se, ne sećam se tačno, ali neke veće obrade nije bilo jer nit' umem nit' želim. Evo još jedna iz istog serijala: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13598.msg594196#msg594196 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ali ne mogu da verujem da mi je fotka obrisana ??? Izgleda da je samo ona kvarila temu ... izvinjavam se što sam je poslao ... neću nikad više ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 15, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 16, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan evo svih fotografija iz seta "GSXR" . sve fotke su slikane fotoaparaton Sony Cybershot H50. pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...