crnamrlja 22 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan cestitam pobedniku, zaista je ta najbolja od prikazanih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Umem da budem vredan mislilac, Vlilis! Mogli bi za sledecu seansu da razmislimo zajedno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je za novu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 9, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pobjednice, davaj novu temu da radimo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Al` nas brat Inferno koolira peti dan. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2122 Napisano Mart 10, 2009 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam primetio da on slabo ucestvuje ovde tako da nece biti cudo ako bude i jos 5 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hajmo onda u medjuvremenu da rasirimo malo ovu temu... Ja gledam i ucim, mogao bi i neki fax da zavrsim ovde pored Vas. Eto, naucih da se 'igram' sa levels-ima, pa po Pikasovoj preporuci malo doterah fotku Ne znam jel bi bilo dozvoljeno da sam je ovakvu poslao za takmicenje? Znaci samo malo levelsi i vec je bolje. A inace sam se razmisljao od ovih dole koju da posaljem. Pa eto, ako ste i vi imali jos fotografija za ovu temu, ne dozvolite da zauvek ostanu zarobljene u vasoj arhivi. 1. 2. 3. 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Mart 10, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Znaci samo malo levelsi i vec je bolje. Sad je mnogo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Mart 11, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepe su ti ove slike, BusMan Sa onom 1. mogao si i na "teksturu" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Znaci samo malo levelsi i vec je bolje. Sad je mnogo bolje. Da, hvala ti, al` niko mi ne odgovori da li je ovakva korekcija dozvoljena u ovoj nasoj igri ? Lepe su ti ove slike, BusMan Sa onom 1. mogao si i na "teksturu" ;D Hvala, hvala... jes` vala, da pokazem ja majstorima sta je tekstura. :D Nego, prodje i sedam dana (Boze mi oprosti), a pobedniku ni traga ni glasa !? Infernoooooooo... istecice brate Bavariji rok trajanja, kako posle da sednemo i razmislimo ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, dozvoljena je. Pogledaj pravila, pod stavkom 4 su navedene dozvoljene i nedozvoljene korekcije fotografije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, dozvoljena je. Pogledaj pravila, pod stavkom 4 su navedene dozvoljene i nedozvoljene korekcije fotografije. U igri sam od prvog dana, a nisam obratio paznju na bas sve detalje. ??? U principu, bolje je da pokusvamo expozicijom da dodjemo do sto boljih rezultata, ali ne fali ni sminke malo, jel. Jos mi samo nije jasno sto u pravilima (kao aneks) nije preporucen tvoj nacin razmisljanja, "sta cu i kako cu" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, prodje i sedam dana (Boze mi oprosti), a pobedniku ni traga ni glasa !? Infernoooooooo... istecice brate Bavariji rok trajanja, kako posle da sednemo i razmislimo ?! Ja predlazem da sacekamo do sutra, pa ako ga Inferno nema da drugoplasirani (mislim da je fotka #4 ) zada temu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 12, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Moracemo tako izgleda. BuSMan-e, ako se inferno ne oglasi do 20h veceras, zadaj nam odmah novu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Tako cemo da ostetimo BusMan-a ni krivog ni duznog (nije pobedio u proslom krugu a u sledecem ne sme da ucestvuje!). Temu bi mogao da zada neko ko je aktivan, a ne takmici se, npr. benjamin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Moracemo tako izgleda. BuSMan-e, ako se inferno ne oglasi do 20h veceras, zadaj nam odmah novu temu Oduzilo se cekanje, a ovakve situacije nisu predvidjene u pravilu. Mislim da je ipak korektnije da Hellena kao pokretac igre zada novu temu, ili ti Zo, ako se Inferno uskoro ne oglasi. Ajede da se daa coveku jos malo vremena, recimo do petka u ponoc, mozda jednostavno nema pristup netu iz nekog razloga. Svakako po ovome treba dodati u pravila neki rok od 2 - 3 dana za postavljanje nove teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Da prekratimo cekanje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjenje svima sto ste ovoliko cekali nazalost nisam bio u mogucnost ranije da se logujem prvo problemi sa compom a posle sa zdravljem pokusao sam da temu posaljem na mail koji se salju slike ali izgleda bezuspesno ,hvala svima na glasovima i jos jednom izvinjenje svima E, da nova tema bi bila ako nisam zakasnio ulična i urbana fotografija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek videh mail od Hellene gde se trazi malo da preciziram temu tako da je sad tema krovovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 13, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dakle nastavljamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...