fibra 345 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Joska! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan OOOLLLEEEEEE !!! Cujemo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan odlično , ajd ako možeš dodaj i to da se može u toku vožnje ući u meni za podešavanje podmazivača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6110 Napisano Jun 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vrednice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 22, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan odlično , ajd ako možeš dodaj i to da se može u toku vožnje ući u meni za podešavanje podmazivača Dodacu,ali za posledice ne odgovaram.Vec sam obrazlozio zasto to nisam dodao na samom pocetku,ne bih da citiram samoga sebe. Ako ti mislis da mozes da cackas po menuima i da vozis istovremeno,pa neka ti bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Mozda to i nije losa ideja jer nije neophodno da gasis/palis motor kad stanes negde da podesis uredjaj. Ko nece da se pazi njemu no ovo nece pomoci. Taj ce da salje poruke u voznji ili nesto drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ova spavica, ali kako da dodjem do nje pošto nema šanse da bi mogao sam da je napravim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko nas se ponudilo da napravi uredjaje onima koji ne umeju. Pa, biraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 22, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ulazi u menu iz svake verzije.Stisnite bilo koji taster i zadrzite malo. Motogadget.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan jel ulazi odmah u meni podmazivača ili ne, probaću kasnije da ga programiram. u svakom slučaju hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 22, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ulazi u glavni menu.Da ide odmah u podmazivac,zahteva dosta programiranja,zbog ulzne i izlazne tacke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Može i to je bolje da gasim motor pa da čekamo 5 sek. ako budeš imao više vremena i volje , uradi da ide odmah na podmazivač Još jednom hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih da pitam za onaj problem sa mikroelektonikinim displejom, umesto simbola za stepen se pojavljuje slovo alfa, jesi rešio to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 22, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan To sa displejem nisam jos resio,treba mi jedan takav display.Ovi svi sto ih imam raznorazne, prikazuju to sto treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 22, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan U prethodnoj verziji je nemoguce izaci iz menija. Evo ispravljenog programa. Testitao sam ga na gadgetu,i radi ok. U menu se ulazi pritiskom na taster koji je na RC7 port-u. U verzijama gde ima opcije za podmazivac,odmah ide na podesavanje intervala(muzicka zelja ispunjena),ali se ostale stavke ne mogu podesiti u ovom rezimu.Da bi se podesio sat treba oduzeti kontakt i tako uci u menu. U verzijama koje nemaju podmazivac,sve se podesava redovno. Znaci sve ostale verzije bacite,ova je ona koja radi. Necu sada ni da pokusavam da zip postavim u prvi post,jer ni prosli put nisam uspeo dok Lalajko nije obrisao prikaceni zip fajl. Zato se sada nalazi ovde. Za kraj evo koje su izmene: 1.Podrska za DS18S20 i B20 senzore,koje automatski prepoznaje. 2.Poboljsane subrutine za komunikaciju sa senzorima. 3.Mogucnost upravljanja ventilatorom hladnjaka na portu RB6(95C-ukljuceno,90C-iskljuceno) 4.Nema cekanja od 5 sekundi da se startuje program. 5.Ulazak u menu sa stisnutim tasterom pre davanja kontakta. 6.Ulazak u menu pri normalnom radu tasterom na portu RC7 7.Ako je izabrana opcija sa podmazivacem,ulazak u podesavanje intervala sa tasterom na RC7,u toku normalnog rada. Have fun! gadget-directmenu.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Care! Jel` to u Temerinu jos pada kisa? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, nisam ni sumnjao da ćeš to srediti u rekordnom roku. Super :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 24, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan U prethodnoj verziji je nemoguce izaci iz menija. Evo ispravljenog programa. Testitao sam ga na gadgetu,i radi ok. U menu se ulazi pritiskom na taster koji je na RC7 port-u. U verzijama gde ima opcije za podmazivac,odmah ide na podesavanje intervala(muzicka zelja ispunjena),ali se ostale stavke ne mogu podesiti u ovom rezimu.Da bi se podesio sat treba oduzeti kontakt i tako uci u menu. U verzijama koje nemaju podmazivac,sve se podesava redovno. Znaci sve ostale verzije bacite,ova je ona koja radi. Necu sada ni da pokusavam da zip postavim u prvi post,jer ni prosli put nisam uspeo dok Lalajko nije obrisao prikaceni zip fajl. Zato se sada nalazi ovde. Za kraj evo koje su izmene: 1.Podrska za DS18S20 i B20 senzore,koje automatski prepoznaje. 2.Poboljsane subrutine za komunikaciju sa senzorima. 3.Mogucnost upravljanja ventilatorom hladnjaka na portu RB6(95C-ukljuceno,90C-iskljuceno) 4.Nema cekanja od 5 sekundi da se startuje program. 5.Ulazak u menu sa stisnutim tasterom pre davanja kontakta. 6.Ulazak u menu pri normalnom radu tasterom na portu RC7 7.Ako je izabrana opcija sa podmazivacem,ulazak u podesavanje intervala sa tasterom na RC7,u toku normalnog rada. Have fun! ja koristim verziju 1 koja podržava podmazivač i danas je isprobana ova verzija firmware-a i mogu vam reći da radi savršeno[tt][/tt] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 24, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeee! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Jun 26, 2009 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna spravica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 26, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi provereno rade: http://www.winpic800.com/index.php?lang=en http://www.ic-prog.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 26, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno koristim USBurn sa uradi sam programatorom - Brenner8P i radi odlicno za razliku od JDM programatora koji mi nije radio na jednoj masini. JDM se napaja preko serijskog pa to ne radi uvek kako treba. Ovi Sprutovi programatori su mnogo pouzdaniji. Do sada sam testirao 2 i rade besprekorno! Preporucujem da ga napravite i probate. USBurn: http://www.sprut.de/electronic/soft/usburn/usburn.htm#download Brenner8: http://www.sprut.de/electronic/pic/projekte/brenner8/index.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 26, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Moj jdm je uradi sam verzija,i ima sopstveno napajanje.Nikad nije bilo problema sa njim. Oni koji se napajaju iz serijskog porta jesu nepouzdani,probao sam ih.EEprom-e jos nekako i cita i pise,ali PIC nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 29, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio sam onaj gadget za zmigavce na yamaha wild star,i ispalo je bas kao sto sam i predvidio,a mozda malo i bolje! Jedino sto sam skinuo hladnjak sa mosfetova,jer za divno cudo uopste se ne greju,a "teraju" po dve sijalice od 21W.Sada sledi modifikacija stampane plocice,da bude mnogo manja,pa cu postaviti i to. Ali da vas pitam,-da li da postavim ovde,ili da otvaram drugu temu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi trebao otvoriti drugu temu, ipak se radi o potpuno novom projektu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...