Duke 25 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Od studentskog džeparca sada ovoliko, za neku nedelju bar još ovoliko. Pozdrav za Boleta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od studentskog džeparca sada ovoliko, za neku nedelju bar još ovoliko. Pozdrav za Boleta. Svaka chast momche, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog malog priloga Boletu i mala preporuka za drugare koji plaćaju u pošti: nipošto ne idite na šalter gde je službenica sa velikim dekolteom/grudima. mene spazila da sam piljio pa sam umesto da prođem samo sa BJB-nickom (kako je vama to uspelo?) morao da popunjavam kompletnu adresu. ovde na sličici sam to obrisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 24, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog malog priloga Boletu i mala preporuka za drugare koji plaćaju u pošti: nipošto ne idite na šalter gde je službenica sa velikim dekolteom/grudima. mene spazila da sam piljio pa sam umesto da prođem samo sa BJB-nickom (kako je vama to uspelo?) morao da popunjavam kompletnu adresu. ovde na sličici sam to obrisao pa bre kakav si, mozda je ocekivala da upises i broj mobilnog na uplatnicu ;D ;D ;D znas da jedan primerak ostaje njoj ... cccc kakvi su danas momci, samo gledaju... od gledanja nema selameta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a, jok, danas je bio zadatak i to je obavljeno. ma nisam ja još za staro gvožđe. bude li prilike za još priloga (a ne budu penzije pa ono krcato) ima da joj izađem na crtu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Mart 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo gujo, majstore, svaka čast! Hmmm...kako meni u banci uvek zapadne ili neka pred peMzijom ili neko muško...uvek si imao sreće ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladaf 0 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Starcevo (Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se prikljucim... Placeno online , nemam vremena da idem u postu da gledam saltreruse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan JA sam uplatio dajte nekakav podatak kolko jos treba do pune cifre verujem da ce mo sve skupiti ja sam spreman da uplatim jos pozdrav boletu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Akcija jos uvek traje. Fali jos nesto oko 5 000 Eura. Trudim se da objavim skenirane liste uplata sto mi je Kepo dao ali nesto ne ide ;D Upravo proucavam Adobe Acrobat Reader i psujem onog ko ga napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Juce uplatio, veliki pozdrav Boletu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Lepe vesti S obzirom da smo u subotu 21.03 nulirali racune, od tada do ovog trenutka se skupilo 33.100 din., i 20 eur. Bravo bajkeri! Idemo dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Mart 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad u nedelju biće lepo vreme i očekujem veliki skup u Glogonju, tako da ćemo se i tamo aktivirati u skupljanju donacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan uplaceno i od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 25, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad u nedelju biće lepo vreme i očekujem veliki skup u Glogonju, tako da ćemo se i tamo aktivirati u skupljanju donacija. Upravo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 25, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja uplacujem jos jednom cim legne plata, da obrnemo jos jedan krug dok ima vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 25, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uplacujem jos jednom cim legne plata, da obrnemo jos jedan krug dok ima vremena... Isto... e za taj Glogonj moze akcija koje sam se kasno setio za sajam... neka velika kutija (ko glasacka moz i metalna da se nabudzi) sa natpisom PIVO za Boleta i da bude na sanku (tj. svako neka ubaci makar za jedno pivo sto bi castio coveka....) mislim, ideja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Mart 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2.000 danas bio u toj banci pa ona devojka bacila direktno na racun da neplacam proviziju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxim650 0 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ja sam tek juce video baner i uplatio danas. Drzi se bole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uplacujem jos jednom cim legne plata, da obrnemo jos jedan krug dok ima vremena... Isto... e za taj Glogonj moze akcija koje sam se kasno setio za sajam... neka velika kutija (ko glasacka moz i metalna da se nabudzi) sa natpisom PIVO za Boleta i da bude na sanku (tj. svako neka ubaci makar za jedno pivo sto bi castio coveka....) mislim, ideja... Mislim da je ideja dobra ali bi bilo pametno da se pivo zaobidje jer mu samo pravimo zazubice. Ocu da kazem da Bole nije probao pivo( a i nista alkoholno) od pocetka Aprila 2008 i par puta mi se zalio kako bi ga sasuo na jedan. Sa druge strane, neko ko nije upucen u celu situaciju moze pogresno da razume i da se pokrene trac koji mu je sada najmanje potreban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 4 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Modriča-B.Luka-N.Sad Prijavi odgovor kao problematičan Punica javila da je uplaćeno, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno kod "koleginice" iz Alpha banke u Sava Centru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Mart 26, 2009 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Sutra uplacujem a moj klub kao clan MAS-a je ucestvovao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tica82 0 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zlatibor Prijavi odgovor kao problematičan Ja se javno izvinjavam sto sam "ukrala" vase slike sa Boskom i postavila ih na facebook, jer sam u dogovoru sa Boskom osnovala grupu, naravno sa istim ciljem. Jos jednom izvinite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...