Gremlin 24 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak sam bio kod Boleta. Odusevljen je ovom akcijom jer vidi da se dan odlaska u Rusiju brzo priblizava. Tacan iznos preostalih para nismo stigli da pogledamo posto on nije mogao da ode do banke ali cu veceras da se cujem sa njim pa cu da apdejtujem najnovije informacije veceras. Ne mogu ranije da zovem posto je danas cetvrtak i on je ceo dan na dijalizi a posle toga je zestoko sje.... Sanitet dolazi po njega Utorkom, Cetvrtkom i Subotom, voze ga u Novi Sad na dijalizu i vracaju ga uvece. Objavicu veceras sta se desava. pozdravi ga puno od devojaka iz Pančeva! A da devojke prema mogucnosti uplate koju paricu, ne mora puno, koliko se moze - bitna je ideja i paznja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 12, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stvarno mogu da skinem kapu svima koji su dali neku kintu u ovoj akciji. Jbg, vreme jeste jako tesko i ne zna se sta ce biti sutra. Za Boleta moze da ne bude sutra. [/u Nadam se da ce se ostatak nasih kolega probuditi. Ne Treba da bude nikog sramota i ako uplacuje 100-200-300 dinara. Svaka pomoc je dobrodosla u ovom trenutku. Samo razmislite da mozete da pomognete nekom, da mu produzite (omogucite) zivot. To je velika nagrada za svakog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 12, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stvarno mogu da skinem kapu svima koji su dali neku kintu u ovoj akciji. Jbg, vreme jeste jako tesko i ne zna se sta ce biti sutra. Za Boleta moze da ne bude sutra. Nadam se da ce se ostatak nasih kolega probuditi. Ne Treba da bude nikog sramota i ako uplacuje 100-200-300 dinara. Svaka pomoc je dobrodosla u ovom trenutku. Samo razmislite da mozete da pomognete nekom, da mu produzite (omogucite) zivot. To je velika nagrada za svakog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan A da devojke prema mogucnosti uplate koju paricu, ne mora puno, koliko se moze - bitna je ideja i paznja ? ubacile u kutiju na žurci u Pančevu, ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da devojke prema mogucnosti uplate koju paricu, ne mora puno, koliko se moze - bitna je ideja i paznja ? ubacile u kutiju na žurci u Pančevu, ne brini Nisam ni sumnjao da cete se snaci kako da pomognete, nego samo da podsetim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Mart 13, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Прикључак акцији... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih sve clanove koji nisu do sada ucestvovali u ovoj akciji, da nam se pridruze sa skromnim ucescem. Njegovo zdavstveno stanje iz dana u dan je sve losije , i od NAS ZAVISI dali ce uspeti da stigne na vrema u Rusiju! Kada nam sav novac legne na racun do sada je skupljeno oko 3.600 eur, a Boletu je potrebno jos 6.400 eur da se spase! jos 6400 .............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Sutra mi stize neka lova, tako da od ponedeljka cu i ja uplatiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ceo dan u bolnici bio,guzva skrnava.. u ponedeljak uplacujem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mala crnogorska ekipa, pomognuta Rokijem je skupila novac i ja sam ga odneo Boletu u cetvrtak.. Bio sam u Titelu, predivni ljudi, a Boletu je potrebna POMOC! AJMO LJUDI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav crnogorskoj ekipi, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Bole, glavu gore, vidis da nijesi sam...... a vi momci jos malo udarite po dzepu, ne fali puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam još malo lepih vesti.NS ekipa BJBikersa (odnosno onaj deo koji se okuplja u Fashion caffeu+učesnici moto berze)je skupila kintu plus ono što smo svi već pojedinačno uplatili.O svemu će vas podrobno izvestiti duleduka,ja sam samo ovo napisao da ne bi zamrla tema i da ljudi znaju da akcija još traje i da još uvek nije kasno za uplatu BILO KOJEG IZNOSA,SVAKI DINAR JE VAŽAN!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1372 Napisano Mart 16, 2009 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio tu par dana, pa da ne citam celu temu, zamolio bih nekog da ponovi broj ziro-racuna ili sta vec, da se pridruzim koliko mogu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio tu par dana, pa da ne citam celu temu, zamolio bih nekog da ponovi broj ziro-racuna ili sta vec, da se pridruzim koliko mogu... Prvi post na prvoj strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1372 Napisano Mart 16, 2009 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Stize i nesto od mene sutra u toku pre podneva... Nije bog-zna-sta ali prilog jeste. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Od mene takodje odma sutra. Mada mi nije jasno kako sam sad prvi put nabasao na ovu temu i t iz neke skroz druge teme (ne mrachim, nego je mogla da bude na svim podforumima top tema) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bi mogao da se napravi baner (makar preko motopasiona koji je prosao) ili bilo gde jel sam ubedjen da dosta ljudi nije videlo temu... ajde taman ide novi finansijski ciklus pa mozemo jos jedan krug da okrenemo ;D ;D ;D AJMO LJUDI, SVAKI DINAR ZNACI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Mart 17, 2009 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Napravicemo sto pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno stanje na racunu je 123.600 din, i 2.335 eur. Dinare pretvaramo u euro, i novac najkasnije sutra prebacujemo Boletu. Kada dobijem listing i dokaze o uplatama, sve ce biti izlozeno na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel se skupilo jos nesto osim ovoga sto ovde skupljamo? Zgodno bi bilo da se zna jel jeste i jos koliko fali pa ako treba jos jedan krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...