vladas 192 Napisano Septembar 27, 2006 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan ...juce popodne/predvece. (prenosim sta sam cuo iz prilicno glibavih izvora) crna Kawa, kaciga rasturena... Jel neko nesto cuo/zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mariya 0 Napisano Octobar 19, 2006 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš najsjajnije mesto za prvi post, ali znam ja.. Motor je moj i momak je moj. Obojica su na popravci. Kaciga je sjajno odradila posao, tako da Relja ima napuklu kljuènu kost i ništa više (mislim na povrede). Motor je malo lošije prošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 19, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan E ovo stvarno nije za jupi, jebiga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1764 Napisano Octobar 19, 2006 Vlasnik sajta, 5349 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Au, bas nezgodno... Nadam se da ce momku i motoru ubrzo rane biti izvidane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mariya 0 Napisano Octobar 19, 2006 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Au' date=' bas nezgodno... Nadam se da ce momku i motoru ubrzo rane biti izvidane...[/quote'] Radim na tome. :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 19, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Poslije vidanja rana sto prije na djir motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 19, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce oboica povratiti punu snagu,ljepotu,poletnost,ciklistiku u sto skorije vrijeme! Brz oporavak zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Octobar 19, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sat da kazem osim da zelim vam brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Octobar 22, 2006 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Uh, samo neka je ziv i zdrav. Brz oporavak vam zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Octobar 22, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da momcina sto pre ozdravi i da se vrati na dva tocka!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 948 Napisano Octobar 22, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre.... Aj nek mu sto pre bude bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 23, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu pa je ostao ziv a motor ce da se sredi ili da se kupi drugi, to i nije neki veliki problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Octobar 24, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sreæom niste bili zajedno na motoru... Drago mi je da je vozaè prošao bolje nego motor. Dobro ga èuvaj i on æe brzo ozdraviti. Da li ti ne bi bilo teško da nam opišeš šta se ustvari desilo? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...