3OPAH 1274 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1153 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Navali narode jos samo tri dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju zaboravio si na Troy Bayliss ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1274 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1153 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno dodajte po svom nahodjenju, cak i redoslled! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Februar 26, 2009 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju zaboravio si na Troy Bayliss ;D ;D ;D Mislim da se vozaci na trbinama ne racunaju, zar ne ? Sto se mene tice, cini mi se da ce ova sezaona bti jedna od najuzbudljivijih i najneizvesnijih pa ne mogu da odaberem svog favorita medju vozacima, a sto se tice motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1274 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1153 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja tako mislim ali suudeci po interesovaju, na forumu, niko u edelju nece upaliti TV? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan El moze neko da mi kaze gde da gledam prenos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1274 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1153 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na EuroSportu a vreme na teletextu, nije jos objavljeno ali je to u edelju 1 marrta rano ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 28, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Skupljamo se polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantamil 0 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Eurosport Nedelja 01.03.2009. u 17 h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...