Cvijanović 1769 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Cetvorotaktni skuter od cirka 49ccm presao 2270km garaziran,trajno registrovan na mom imenu kupljen u Aprilu '08 u garanciji do Aprila '10.Nema dalje!Info na 060/1423-246 Nikola Cena.....vise nego korektnih 700E Lazarevac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ok cena,a mogu samo da pohvalim motorce Stavi jos koju sliku jel se iz ovoga malo stavidi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1769 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan E,moj Vlajko svi ga hvale,ali....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1769 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ....slabo ide ta prodaja.Stvarno je kao postavka u Narodnom muzeju.Cena ja all season,bez cincarske demagogije,kao zimska cena ili do kraja meseca.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1769 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Namam vise slika ;D drugari moji fenomenalni slike vam nisu ni potrebne,jer skuter je bukvalno NOV!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1769 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Inace.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1769 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ubrzava u kontinuitetu i nema rupa u ubrzanju.Prvih 1000km ga nisam vozio brze od 35km/h,menjao sam ulje prvi put na 500 km,pa na 1000 u servisu.Na prvom servisu je promenjeno ulje u reduktoru (na moju inicijativu), skinuta blokada sa osovine variomata i u karburator ubacena dizna 82.Potrosnja 2.28L/100km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1769 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Lagani refresh...Ljudi ako nemate poverenja u mene,imate ga valjda u ove slike! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1769 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan 'Osho Kimkashin!!Moze lokateli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...