Evil_Zo 9 Napisano Septembar 26, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da Kawasaki opet pocinje sa proizvodnjom ovog kultnog motorcikla. Novi dizajn mi se skroz dopada, evo i kako bi to trebalo da izgleda: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ima prednju viljuškicu ko Yamaha DT 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 229 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja, mnogo je lepsi od starog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Djeluje ozbiljno, jos ako Kawasaki nastavi sa politikom cijena kao do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Septembar 26, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti sad.....nabildovani KLE, samo sa jednim cilindrom....OPASNO Ima jedan stariji KLR kod pekare "29. novambar" maskirno zelene boje....motor izgleda bas opasno :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda dobro, samo jos namenu da mu nadju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Konstrukcijski potpuno isti koncept kao KLR650 iz devedesetih. Malo me buni ona tanana zadnja guma, i èini mi se da su svi šrafovi na istom mestu gde su bili na motoru od pre 15 godina. Isti auspuh, grana, možda maaaalo podignutije sedište... Kao ljubitelj KLR650-ke, ja bi ga uzeo. I odmah provozao po njivi da se isprlja. Eto mu jedne od namena. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan malo previse plastika i kg, za po njivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Meni malo lici PS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan :kul: èini mi se da bih ga obožavao... odoh da vidim šta ima o njemu da se sazna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 626 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 1380 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da Kawasaki opet pocinje sa proizvodnjom ovog kultnog motorcikla. Novi dizajn mi se skroz dopada' date=' evo i kako bi to trebalo da izgleda:[/quote'] Pa nisu ga ni prestali proizvoditi. Postoji A i C model, jedan je europski ( mali tank ) a jedan amerièki ( veliki tank i mali poluoklop, onakav kakav je bio u našim krajevima 87-90 godine ). Taj amerièki se kontinuirano proizvodi i prodaje. Ovaj novi je samo malo upicanjeni amerikanac, ništa više. Sa vilicama od 38 mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 27, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je sigurno a to je da je lepsi nego prethodni model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...