Зорге 695 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Да ли је то само мој утисак или заиста Qingqi из наслова теме изгледа културније у мат-црној него они фарбани у сјајне боје, као ове што сам видео на штанду? Ти просто као да су фуширали код фарбања. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan Да ли је то само мој утисак или заиста Qingqi из наслова теме изгледа културније у мат-црној него они фарбани у сјајне боје, као ове што сам видео на штанду? Ти просто као да су фуширали код фарбања. i ja imam takav utisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koji sam kreten. Setih se sad zasto je visi. Profil zadnje gume je veci nego sto je bio,plus sam ga jos malo podigo na zadnjem amortizeru. Jap, to moze bude razlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Kao vlasnik Keeway speed-a 150 sam bio veoma prijatno iznenađen kad sam video QM 125 2D na sajmu! Prvi utisak je da su stvarno poboljšali QM 125 stari. Linija ja mu je perverzno dobra i stvarno deluje kao da ima 500ccm. Kad sam seo prvo što sam primetio da je volan malo niži u odnosu na Speeda. Ne kažem da je loše samo je drugačije. Držači za noge su mnogo lepši. Urađeni su kao kod velikih motora! E sad ono što se meni nikako nije svidelo, a to se uglavnom stavlja u drugi plan pri kupovini jeste garancija od samo godinu dana ili 2.000 km što je blago rečeno sramotno! Kada sam kupio keeway-a nisam imao kategoriju tako da sam na njemu morao da polažem. Na polaganje sam došao sa pređenih 900. To je pola garancije! Mislim da se tu ponajviše krije njihova zarada. Keeway sa druge strane na speed-a daje 2 godine ili 10.000 km što je veoma dobro. Kad sam kupovao keeway-a ni yamaha nije davala 2 godine. Jedino što je loše jeste činjenica da je speed ostao isti i nema više verzije od 150ccm u prodaji. Dakle ja ipak glasam za speeda jer je skoro 30% jeftiniji (1.150 evra), a ne treba zaboraviti na činjenicu da je keeway kupio Benelli-a tako da ce se svašta novo pojavljivati iz keewaya narednih godina! Toliko od mene! Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si bre wllado 300 godina, , jel ces da menjas keeway-a ili i dalje sa njim, sta se radi . pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1271 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha... vlado care evo ti jedno iznenadjenje sa mnom si isao na sajam eto sad znas ko se krije iza slike Korta Maltezea Pozz pa se cujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Kao vlasnik Keeway speed-a 150 sam bio veoma prijatno iznenađen kad sam video QM 125 2D na sajmu! Prvi utisak je da su stvarno poboljšali QM 125 stari. Linija ja mu je perverzno dobra i stvarno deluje kao da ima 500ccm. Kad sam seo prvo što sam primetio da je volan malo niži u odnosu na Speeda. Ne kažem da je loše samo je drugačije. Držači za noge su mnogo lepši. Urađeni su kao kod velikih motora! E sad ono što se meni nikako nije svidelo, a to se uglavnom stavlja u drugi plan pri kupovini jeste garancija od samo godinu dana ili 2.000 km što je blago rečeno sramotno! Kada sam kupio keeway-a nisam imao kategoriju tako da sam na njemu morao da polažem. Na polaganje sam došao sa pređenih 900. To je pola garancije! Mislim da se tu ponajviše krije njihova zarada. Keeway sa druge strane na speed-a daje 2 godine ili 10.000 km što je veoma dobro. Kad sam kupovao keeway-a ni yamaha nije davala 2 godine. Jedino što je loše jeste činjenica da je speed ostao isti i nema više verzije od 150ccm u prodaji. Dakle ja ipak glasam za speeda jer je skoro 30% jeftiniji (1.150 evra), a ne treba zaboraviti na činjenicu da je keeway kupio Benelli-a tako da ce se svašta novo pojavljivati iz keewaya narednih godina! Toliko od mene! Pozzz Keeway sada daje 2 god garanciju i neograničenu kilometražu,što po meni govori koliko je ta firma ozbiljna u nameri da uspe što opet neznači da je Qingqi lošiji kvalitetom nego imaju jako lošu i neposlovnu dilersku mrežu.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan @uketic - To što si rekao stoji ali ipak kad mi neko kaže da motor ima garanciju 2000 km meni to ne zvuči dobro. U principu se ljudi koji voze Qingqi se žale na sitnice tipa šfafovi, klimava plastika... To realno i nije neki veliki problem! Meni je kod Keeway-a jedino "loše" što nisu izbacili nijedan novi model poslednjih 2 - 3 godine. A da im je mreža neposlovna to je sasvim tačno! pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice garancije kod Qingqija,ona je kod nas mala jer kinez zna kakvo se gorivo ovde koristi. Za isti motor je u nemackoj garancija 12 000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre ce biti da KEEWAY nije iz nekog razloga uvozio motocikle.A sto se tice garancije ona nije do Kineza,nego do uvoznika.Kod Kineza izuzimajuci Keeway vazi pravilo da ti uz isporuku skutera/motocikala na ime garancije isporuci 2-5 % rez. delova.Sve ostalo je do uvoznika.Na garanciji od 1500km ili godinu dana utera se uvozniku u dzep jos minimalno 100e po motociklu.Ima gomila skutera/motocikala koji za razliku od nas imaju u Evropi garanciju DVE godine bez ogranicenja kilometraze.Ok? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napisao ono sto je meni rekao uvoznik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napisao ono sto je meni rekao uvoznik. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1271 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Velika mana 2d je to sto ima samo el. paljenje!!! Sto znaci... ako akumulator crkne alternativa je yaba daba duuuuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze i na guranje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Velika mana 2d je to sto ima samo el. paljenje!!! Sto znaci... ako akumulator crkne alternativa je yaba daba duuuuuuu Gadno si ti nesto ukapirao, moze i bez akumulatora ako bas hoces ili moras. I ne znam da li si mislio na el. paljenje kao paljenje u masini (sto se uglavnom podrazumeva), ili na paljenje motora na anlaser, pa te zabrinjava sto nema kurblu. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan mogu da se kladim da keeway speed ide bolje od novog qingqi-ja ,pogovoto keeway od 150cc,jer qingqi ima 160kg a samo 7 KW dok keeway 125 ima 8 KW i 120kg!Znachi ima 1KW wishe a 40kg je lakshi shto puno znachi,a speed 150cc ima 9,5KW ako se secam dobro.. Tako da mi se to ni malo ne svidja... svaka chast lepshem dizainu ali shta vredi to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo ovaj keeway i nagurao bi agregat od yamahe rd 350, i ujedao bih po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite kako ide 11kw na 120kg TJ. kako je isao ;D ;D ;D ;D E sad cu postaviti sliku kako prolaze vozaci bez kacige koji se ludinjaju... Postavio sam u temi o svom Lifanu...kaciga glavu cuva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan mogu da se kladim da keeway speed ide bolje od novog qingqi-ja ,pogovoto keeway od 150cc,jer qingqi ima 160kg a samo 7 KW dok keeway 125 ima 8 KW i 120kg!Znachi ima 1KW wishe a 40kg je lakshi shto puno znachi,a speed 150cc ima 9,5KW ako se secam dobro.. Tako da mi se to ni malo ne svidja... svaka chast lepshem dizainu ali shta vredi to Keeway je ionako dostupan sada samo u 125ccm verziji, pa i nema neke prednosti. Cak i da je za nijansu brzi zbog manje kilaze, ipak bih dao prednost qingqiju sa boljom ciklistikom, kocnicama, gumama itd... A pitanje je i koliko su specifikacije tacne, to se jedino moze proveriti u voznji. Po specifikacijama ispada da je i 250ccm kruzer laksi od njega, a definitivno ima vise gvozdjurije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan evo ja sam juce i danas sa mojim 2d napravio bezmalo 200km.sta reci?potrosio sam goriva da se ni ne vidi na pokazivacu.svasta sam mu radio.i malo sam ga klao i vozio ga laganica i pozemljanom putu i po asfaltu i prvi put sam ga obarao u krivinama...sa vetrom u lice 90-100 u cetvrtoj,sa vetrom u ladja i preko115.milina jedna.sve dok se nisam mimoisao sa jednim BANDITOM.nisam ga ni video skoro.doslo mi da odmah prodajem kineza i skupljam novce za takvo nesto.ali cemu.godine i mozda malo bistrija glava mi govore da je i ovo sasvim dovoljno.i naravno iskustvo tj cnedostatak istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan mogu da se kladim da keeway speed ide bolje od novog qingqi-ja ,pogovoto keeway od 150cc,jer qingqi ima 160kg a samo 7 KW dok keeway 125 ima 8 KW i 120kg!Znachi ima 1KW wishe a 40kg je lakshi shto puno znachi,a speed 150cc ima 9,5KW ako se secam dobro.. Tako da mi se to ni malo ne svidja... svaka chast lepshem dizainu ali shta vredi to Keeway je ionako dostupan sada samo u 125ccm verziji, pa i nema neke prednosti. Cak i da je za nijansu brzi zbog manje kilaze, ipak bih dao prednost qingqiju sa boljom ciklistikom, kocnicama, gumama itd... A pitanje je i koliko su specifikacije tacne, to se jedino moze proveriti u voznji. Po specifikacijama ispada da je i 250ccm kruzer laksi od njega, a definitivno ima vise gvozdjurije. Pa to na stranu sto nema vishe 150cc da se kupi,ali ja sam imala 150cc i znam kako ide,teshko da je QM125-2D tako startan,ali dobro,u svakom sluchaju voella bih da ga probam i procenim,al kad retko ko ima taj model chekam da se pojave kod nas modeli od 200 i 250cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite kako ide 11kw na 120kg TJ. kako je isao ;D ;D ;D ;D E sad cu postaviti sliku kako prolaze vozaci bez kacige koji se ludinjaju... Postavio sam u temi o svom Lifanu...kaciga glavu cuva... http://www.haslersbikes.co.uk/page15.htm ovde kazu 85 km/h http://quads4kids.co.uk/product_details.asp?cid=1&pid=215&type=off-road-quad-bikes-zamurai-zamurai500 takodje 85 km/h http://www.pinzaan.co.uk/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=46ℑ= ovde 60 pmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite kako ide 11kw na 120kg TJ. kako je isao ;D ;D ;D ;D E sad cu postaviti sliku kako prolaze vozaci bez kacige koji se ludinjaju... Postavio sam u temi o svom Lifanu...kaciga glavu cuva... http://www.haslersbikes.co.uk/page15.htm ovde kazu 85 km/h http://quads4kids.co.uk/product_details.asp?cid=1&pid=215&type=off-road-quad-bikes-zamurai-zamurai500 takodje 85 km/h http://www.pinzaan.co.uk/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=46ℑ= ovde 60 pmh 85 mozda trecom... Sve je to navrat na nos pisano, pise i da oni od 200ccm idu 80 ;D A 60mph je 100km/h, a ja sa sigurnoscu mogu reci da ide 120. Nekad prevali i preko, citao sam na nekim forumima da je isao i 140, ali to mozda cajger malo lagi. A onde pise Kmph, sad ne znam jel to milje il kilometri, ako su milje onda i nekako... Svim zainteresovanima dajem krug da probaju, al ako zavrse ko i stari nek se cuvaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan 2d je jako startan motoric s obzirom da ima 125 ccm.takav sam ja utisak stekao.a i max brzinu veoma lako postigne na otvorenom putu.i dosta solidno odrzava brzinu izmedju 90 i 100 i malo vise,ali mora biti u 4 brzini posto u 5 vec malo gubi snagu.mada moze on i u 5 da drzi 80,90 kmh.ja to sve govorim iz licnog iskustva i sa njegovog brzinomera za koji verujem da je solidan sto se tice tacnosti.a i uporedjivao sam brzinu freeja koji ide stvarnih i proverenih 70,i 2d, i oseti se da 2d ide dosta brze od freeja.e sada ko dodje u Glogonj 29.03. i bude hteo da proba 2d dogovoricemo se. a i ne vidim sta vise ocekivati od 125 ili 150 ccm i to jos za tako malo para.ipak su to 4t masine i sa malo konja i ja mislim da su njihove karakteristike sto se tice snage i brzine vise nego zadovoljavajuce.ipak u voznji treba uzivati.a iz licnog iskustva ne mislim da je 200 kmh i 150ks bas neko uzivanje.bar za mene.ko zna moze da uziva i na bajsu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja razumem kad kvalitetni proizvodjaci automobila i motocikala koji su prepuni elektronike i napredne tehnologije daju manje garancije ili ne dozvoljavaju uopste prodaju automobila kod nas zbog loseg goriva ali kad cujem da kinezi daju zato 2000km garanciju zbog naseg goriva ne mogu da se ne nasmejem. Oni daju toliku garanciju jer otprilike toliko prede svaki pre nego sto mu nesto crkne a to nema nikakve veze sa gorivom. Ja mislim da labave viljuske,pojedeni lancanici,istegnuti lanci i pocrkale instalacije nemaju veze sa losim gorivom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...