Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha virago 750-iskustva

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova

pozdrav,ako imate neka iskustva,bilo bi mi od velike pomoći da napišete neku reč,pošto nameravam da uvezem istu,na šta obratiti pažnju i kakvo je stanje sa nabavkom delova i potrošnog materijala za nju,hvala unapred!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82

pozdrav,ako imate neka iskustva,bilo bi mi od velike pomoći da napišete neku reč,pošto nameravam da uvezem istu,na šta obratiti pažnju i kakvo je stanje sa nabavkom delova i potrošnog materijala za nju,hvala unapred!

Ako je u dobrom stanju uzimaj,neces da pogresis  ;)

• I N S T R U K T O R, 1204 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Na zalost, o ceni i nabavci delova za Virago 750 ne mogu nista posebno da ti kazem, mislim da je ista kao i za druge motocikle koji su se proizvodili 90-tih godina, ni bolja ni losija.

Sto se tice samog motocikla mislim da si dobro izabrao. Fenomenalan polozaj za volanom, sediste udobno, vozi se strasno lako, suvozac se i ne oseca, sva izrada vrlo kvalitetna.

Imao sam taj motor i bas mi se svideo.

Ako da bog da budem zdrav i u snazi, kad dodje vreme za nesto mirnije, a opet lako vozno, stvoreno i za lokal i za dalja putovanja..., naci ce se opet neki Virago 750 u nekom perfektnom stanju da me usreci, jer to bi bio i moj izbor.

Toliko od mene .

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ako da bog da budem zdrav i u snazi, kad dodje vreme za nesto mirnije, a opet lako vozno, stvoreno i za lokal i za dalja putovanja..., naci ce se opet neki Virago 750 u nekom perfektnom stanju da me usreci, jer to bi bio i moj izbor.

Toliko od mene .

Nadam se da cu taj stici da provozam! :)

• U prolazu, 9 postova

hvala drugari na savetima,i ja mislim da uloženo-dobijeno je ova yamaha pun pogodak!Ako neko slučajno zna da se prodaje neki dobar i očuvan primerak  ,neka ubaci neku info,neće da škodi,a i preskočio bi sve peripetije oko uvoza,a ako ne bude ništa ovde,bacam se na uvoz,već sam u pregovorima oko jedne! :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja