carlos 111 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege bikeri,obraćam Vam se na molbu naših kolega bikera iz Hrvatske koji pokušavaju da organizuju Aprilia Day na stazi Grobnik,da im pomognemo da tu svoju zamisao i ostvare.Naime,u toku je potpisivanje peticije upućene Generalnom uvozniku za ovaj deo Evrope (tu i mi spadamo),firmi Piaggio group Hrvatska,da organizuje pomenuti hepening. Aprilia Day bi podrazumevao,kao i u drugim evropskim zemljama,besplatnu vožnju po stazi Grobnik,kao i kosultacije sa Aprilijinim mehaničarima i naravno međusobno druženje i razmenu iskustava vlasnika Aprilije.Za potpisivanje peticije NIJE uslov da posedujete Aprilia motocikl , to jest svaki potpis je dobrodošao.Ukoliko uspemo u organizaciji Aprilia Day-a,svi vlasnici Aprilija iz Srbije su pozvani na druženje i vožnju na Grobniku. Evo i linka za potpis peticije i unapred hvala http://www.petitiononline.com/Aprilia/petition.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1359 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1178 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dao sam svoj glas. Mislim da bi grupa na forumu ili nesto slicno pomoglo vecoj "aktivnosti" zainteresovanih tokom godie. Da se nneceka jedan da u godini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Februar 22, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan glasao pozdrav i da se sto pre organizuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Dao i ja svoj potpis nadam se da će se organizovati i mi koji ne vozimo Apriliju moći posetiti tu manifestaciju. Pozdrav i puno uspeha u organizaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Februar 22, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Potpisao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Takodje potpisano . nadajmo se da ce i u srbiji biti nesto slicno pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ja nemam apriliu :'( A bas sam mislio ici u hrvatsku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Ali ja nemam apriliu :'( A bas sam mislio ici u hrvatsku... Hajdemo zajedno,probacemo da prodjemo na jednu apriliu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan potpis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Zapljuno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Potpisao. 197 po redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Potpisao 198. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blade 0 Napisano Mart 4, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Z750, BMW K1300R Prijavi odgovor kao problematičan 202 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...