djole grunf 100 Napisano Februar 21, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ako je nekom potrebno sta od delova za suzuki savage nemam pojma ni koje godiste ,naleteo sam danas na tipa koji sve to prodaje na bubanj potoku doneto od preko , svasta ima ,prednji tocak vile cela masina ,rezervoar zadnji tocak kaiis cela masina neotvarana koliko sam mogao videti karburator auspuh i gomila sitnih delova fuzasteri itd, ne poznajem coveka ne reklamiram ga samo reko ako nekom od nashih treba nesto od delova da okacim informaciju jer dosta retko se naleti . Telefon tipa je (neznam mu ime) 065 3076 769 prodaje na bubanj potoku gps uredjaje pise mu na vizitki www.halo-bing.com pa ako sam nekom pomogao dobro je , ako me se sete na dan bezbednosti sete, ako ne to je bila moja gradjanska duznost........ ;D ;D ko napravi posao da me vodi na riblju chorbu , jel jasno!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekacb600 10 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: r1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik delova. Odustajem trenutno od prodaje zato sto sam dobio ostatak delova od motora ( fali mi ram i sediste ) . Ukoliko neko ima ram ili moze da me uputi na nekoga ko moze da ga napravi bio bih zahvalan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...