Arpad 66 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se podsetimo jer se blizi i drugi moto show u Temerinu. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Jun 28, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Au, umalo da zaboravim ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ica 1 Napisano Jun 28, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Osijek-Tenja Hrvatska Motocikl: suzuki GSX650F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Osiječam se slobodnim da najavim i dolazak MK-LEGA iz Tenja pored Osijeka. Nadam se da će biti ladnog piva ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Biće,biće pive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Jun 29, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto cu morati propustiti happening u Temerinu, poklapa se sa EXIT-om... Nije da mi je vazniji, ali mi je isplativiji... Javi se, Arpi, kada ulovis vremena da vidimo onaj poslic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Bio juče u Temerinu,video pregršt lepih devojaka za koje se nadam da će doći na skup,pojeo najlepši do sad u životu ovčiji paprikaš (gulaš),lepo se družio sa braćom Arpadom i Denisom i čvrsto odlučio da dolazimo na skup kod odličnih domaćina Braćo Temerinci vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 3, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam mogao da vidim pripreme su vec pocele..... Jedava cekam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Dolaze vam i Novobecejci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 4, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan najverovatnije dolazim i ja... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Svi ste dobro došli ,čekamo vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i jaaaa ;D ;D ;D ;D ;D jes da sam malo daleko ali ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i jaaaa ;D ;D ;D ;D ;D jes da sam malo daleko ali ... Prvo zavrsi farbanje Cagive pa putuj na vasariste. ;D Hocu i ja da dodjem motorom ko covek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan A freilauf ????? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se za vikend!!!!!!!!!!!!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme su počele znači biće nešto, svi ste dobro došli. :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Sta će mu freilauf>???? Montirćcemo pedale,pa nek ćera ;D ako popije koju čašicu pa još i pasulj.... moćiće i da zadnjači... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Arpadu i Temerincima ;)Posto sam ja jos uvek slobodan strelac, dolazim solo sigurno a mozda i jos poneki drugar. Dogovori su toku. Vidimo se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Nećeš dugo biti solo naći ćemo suvozačicu i za tvoj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko iz Zrenjanina i okoline, ide na skup u Temerin, neka se javi da se skupimo i idemo zajedno. ;D Lepse je u grupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ako neko iz Temerina oce da ide, neka se javi da idemo zajedno ;D ;D ;D W.Mangulice su pocele da se organizuju jos u Kovinu bice nas dosta ;D Nadamo se dobrom pasulju, pravoj svirci, ladnom pivu i LEPOM VREMENU Veliki pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2664 Napisano Jul 7, 2009 Vozac A kategorije :D, 949 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozete da ostavite kakve informacije o nekom privatnom smjestaju i cijenama?! Vjerovatno da cu doci i ja na skup! Ali posto dolazim sa sestrom vrlo mi je vazno da nadjemo smjestaj! Pozdrav za sve u temerinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozete da ostavite kakve informacije o nekom privatnom smjestaju i cijenama?! Vjerovatno da cu doci i ja na skup! Ali posto dolazim sa sestrom vrlo mi je vazno da nadjemo smjestaj! Pozdrav za sve u temerinu! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=32662.0 evo pa se javi Tiboru. I da se konacno upoznamo ;D Pozz i vidimo se u Temerinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2664 Napisano Jul 7, 2009 Vozac A kategorije :D, 949 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala DzOkS! Ako dodjem javljam se i da popijemo po jedno ha? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala DzOkS! Ako dodjem javljam se i da popijemo po jedno ha? :D mnogo dobro pivo i hadno toce ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2664 Napisano Jul 7, 2009 Vozac A kategorije :D, 949 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala DzOkS! Ako dodjem javljam se i da popijemo po jedno ha? :D mnogo dobro pivo i hadno toce ... Moze pivo, ali moze i ova moja rakija domaca nikuda bez nje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...