kockica55 437 Napisano Sreda u 08:46 (promenjeno) Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari u potrazi sam za Gladiusom pa ako neko zna za neki dobar bio bi veoma zahvalan (cevapi i pivo) za preporuku. Budzet je od 3400-3800 max jer sve preko toga mi nema rezona, onda mi je bolje nov na kredit. Voleo bi da ima zadnji kofer i da je potrosni materijal koliko toliko ok . Naravno ako moze da se bira sivi sa crvenim ramom ali to nije toliko bitno koliko stanje generalno. Ono sto mi je bitno je da bude fabricki sve od delova, nosac zadnje tablice itd e da zaboravih da dodam i da ima ABS Promenio Sreda u 09:09 član kockica55 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 951 Napisano Sreda u 11:59 Zainteresovan, 636 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Odmah da kazem nije nikakva prozivka ni hejt Nekad davno kad je ovaj motor trebao da izadje na trziste, Motogp smo gledali na eurosportu, a u reklami koja je emitovana, vozila ga je devojka. Zbog te reklame meni je u mozak ubacen gladius kao zenski motor i svaki put kad vidim nekog muskarca da ga vozi, to mi je prva pomisao. Neverovatno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 437 Napisano Sreda u 12:55 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Znam sve , jbg zelim da bude V masina , starog SV necu, za poslednjeg SV sam okasnio . Da ga uzmem polovnog onda mi je bolje taj muceni kredit i da uzmem SV-7GX koji je mnogo bolji Tako da je to u neku ruku kompromis a ujedno i ogroman skok sa Dragstara kog sam imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16803 Napisano Sreda u 13:49 Integrisan, 3420 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan https://www.qj-motor.rs/product/svt-650-x/ Jesi li razmišljao možda o ovom ? Isto V mašina, a jeftiniji. Ili da čekaš neku akcijsku cenu za nov sv7-gx... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2826 Napisano Sreda u 13:51 Drug član, 1781 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije baš da su isti tip motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16803 Napisano Sreda u 14:02 Integrisan, 3420 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Toliko o mom poznavanju motora ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 437 Napisano Sreda u 16:32 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Nov SV mi je prvi pik ali se I razmisljam koliko mi stvarno treba nov jer moja voznja je kuca posao i max 2x mesecno nesto do 300 km da odem i da se vratim za dan . Jedno da svoj hir ispunim .. ispao sam majmun kada je izasao jedan Gladius koji je bio bas ono sto mi treba ja se razmisljao i naravno za dan je otisao … Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25566 Napisano Sreda u 16:38 Integrisan, 8332 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije najavljen novi SV? Updated Suzuki SV650 Confirmed For 2027 | Motorcycle.com WWW.MOTORCYCLE.COM The iconic Suzuki SV650 will live on, receiving a significant update for 2027, including the new version of the 645cc V-Twin engine that debuted on the SV-7GX With the update, the new SV650 will be returning to the European market, while continuing its lineage in the U.S. for at least another generation. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4764 Napisano Sreda u 21:42 Malinar u pokusaju, 1974 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Gladius je, najverovatnije zbog upitnog izgleda, poprilično potcenjen motor. Moj glas ide za taj, zabavan i odličan motorić. Sv je ipak skuplji i ništa bolji niti lošiji. Ko voli 4 klipa kao ja, gsr 600 je tata, isto potcenjen... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 931 Napisano Četvrtak u 08:17 Drug član, 733 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Blaza said: https://www.qj-motor.rs/product/svt-650-x/ Jesi li razmišljao možda o ovom ? Isto V mašina, a jeftiniji. Ili da čekaš neku akcijsku cenu za nov sv7-gx... Nije ovo toliko jeftinije od sv7-gx, drugo kako qj stanca modele, pitanej dal ce imati delove vec sledece godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 437 Napisano Četvrtak u 09:12 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Izadje nocas jedan ali pojaca cena i brdo meni ne potrebne opreme I kofer koji je vise za enduro nego za naked https://polovniautomobili.com/motori/30504333/suzuki-gladius-gladius-sfv650-a2 a ovaj mi deluje ponajbolje od mase Gladijusa ( citaj 6 ) na oglasima https://polovniautomobili.com/motori/30455460/suzuki-gladius Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3458 Napisano Četvrtak u 11:51 Drug član, 589 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan @kockica55 pogledaj u FR, ako ti je interesantno da ga uvezeš. Imam čoveka gore koji uslužno može da ti pogleda i kupi. Bitno je da je u krugu od 50km od Pariza. On stupi u kontakt, pošalje ti dodatne slike, ode da ga pogleda i proveri, zove te na video poziv i rešite sve. Može ti organizovati i dovoz, računaj da te usluga i dovoz ispadnu 600-700e. Sajt je leboncoin.com. Ako ti treba pomoć, javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3458 Napisano Četvrtak u 12:07 Drug član, 589 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko oglasa: leboncoin.fr WWW.LEBONCOIN.FR leboncoin.fr WWW.LEBONCOIN.FR leboncoin.fr WWW.LEBONCOIN.FR leboncoin.fr WWW.LEBONCOIN.FR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 437 Napisano Četvrtak u 12:16 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno ,nije losa prica uopste videcu da za vikend skocim pogledam onog belog ovde . I da se nadam da ce nesto istrcati. Malo me mnogo uhvatio neizdrz ma zajahao bi sad i morskog konjica samo da moze da me izdrzi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...