Scylla 30 Napisano Utorak u 21:37 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam par sajtova za narucivanje kacige iz inostranstva i dosta su povoljnije nego kod nas, da li je neko narucivao sa martinmotos.com sajta i kakva su mu iskustva, vidim da su cene dosta jeftinije nego kod nas i oni nude besplatnu dostavu sto je cudno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 125 Napisano Sreda u 09:31 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Besplatna dostava je za zemlju u kojoj se nalazi prodavnica,a kad ukucaš adresu gde treba da se pošalje izadje prava cena plus carina pa mislim da ti nije isplativo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15884 Napisano Sreda u 09:36 Ne silazi, 1595 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Na stranu sve to ali kako kupiti kacigu bez probanja? 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9803 Napisano Sreda u 10:32 -, 2048 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovu za skuter kupio tako. Velicina, izgled, sve je kako sam ocekivao. Ali da sam je probao pre kupovine ne bih je uzeo, tek kad sam je stavio na glavu shvatio sam da je teska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16803 Napisano Sreda u 13:53 Integrisan, 3420 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Probaš istu kod nas u radnji, ako odgovara naručiš od preko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 30 Napisano Sreda u 14:41 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima ipak sam kupio kod nas kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...