Scylla 30 Napisano Sreda u 23:00 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupim zontes 368e i zeleo bih da mu uradim keramicku zastitu i obojim felne, da li imate neke preporuke gde da uradim to i kolko bi kostalo? pitao sam na 2 mesta i oboje su mi rekli 300e (samo za keramicku zastitu) (beograd) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5211 Napisano pre 23 sati Drug član, 3168 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare bolje PPF foliju odradiš i miran si... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 438 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Ma kupiš kinesku keramiku na Temu za cca 1000din, imaš za kola, motor i ostane još. Odradiš motor sam za pola sata. Bar tako sam ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 30 Napisano pre 9 sati U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Snasao sam se za keramicku zastitu, dobio sam mnogo povoljnu ponudu koju cu prihvatiti! Da li znate nekoga ko bi plastifikovao felne? vidim na netu ima dosta ljudi koji to rade ali meni treba neko ko ce da skine tu felnu i vrati kako treba, hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 10113 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2493 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Treba biti obazriv kod plastifikacije ili samog skidanja stare farbe.Mnogi koriste više temperature za skidanje stare farbe,i prilikom plastifikacije,može doċi do krivljenja samih felni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...