piki 20092 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 1506 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Deki šef je napisao: Izvini a zašto ćaci nisu srpski narod, i zašto misliš da si veći srbin i vredniji od njih,pa njih treba ubiti ,,,,prosvetlime ,,,,,,očigledno nisi proživeo devedesete,, Nisam proživeo devedesete zbog preteče ćacija, nego sam preživeo. Proživeti znači uživati u životu, mi smo svi jedva preživljavali. Ćaci su ološi, lopovi, kriminaci , ubice, i sve najgore i treba ih odstraniti kao masno tkivo i ne treba da budu deo srpskog naroda. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DigitalShaman 22 Napisano pre 1 sat U prolazu, 12 postova Lokacija: Vladimirci Motocikl: Moto Morini Atrhike 450 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Abi je napisao: Interesantno kako je dobar deo clanova od skoro na forumu i tretira ga kao politicki, a ne bajkerski forum. A što? Bajkeri nemaju prava na političke stavove? Pamtim generaciju mog starijeg brata (metalci) i njihove stavove poput "apolitični smo" i "politika je kurva", i sve to dok neposredna sredina tone u društveni i ekonomski sunovrat. Ali njima je neko rekao da je politika kurva verovatno neki političar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17951 Napisano pre 41 minuta Drug član, 2018 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, mi se ovde manje - više svi znamo lično. Sa raznih zajedničkih vožnji, humanitarnih akcija i drugih okupljanja. I onda se pojave likovi sa 20 postova koje niko od nas nije upoznao i krenu da mrse muda o politici... Već viđeno na ovom sajtu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 11015 Napisano pre 21 minuta BJB Maxi Scooter Club, 6831 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ovako, dok se gazda foruma @Pablo ne javi, da malo "uredimo" pisanije u ovoj temi. Sa koje sam strane, mislim da se odavno zna ovde. Ipak pozivima da se neko ubija, satire i slično ovde nije mesto, koliko god se trudio da razumem gnev ljudi, nepravdu ili nesreću koju su proživeli od ove OKG koja sebe naziva režimom, što je još žalosnije državom. Izbori su raspisani, biće šta će biti. Ovaj forum će, daće Bog živeti i posle toga. Tema je otvorena kao apel za organizaciju pomoći deci, do sad smo pokazali par puta da možemo da "potegnemo". Nemojmo to pretvarati u ostrašćene kutke interneta gde svako malo se jave neki anonimusi i potpiruju vatru. Fakat je da živimo verovatno istorijske trenutke ali ostanimo dostojanstveni i spremni da pomognemo koliko ko može. Za sve preko toga ovaj forum nije mesto. Hvala. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 811 Napisano pre 1 minut Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, alexanto je napisao: Ajde ovako, dok se gazda foruma @Pablo ne javi, da malo "uredimo" pisanije u ovoj temi. Sa koje sam strane, mislim da se odavno zna ovde. Ipak pozivima da se neko ubija, satire i slično ovde nije mesto, koliko god se trudio da razumem gnev ljudi, nepravdu ili nesreću koju su proživeli od ove OKG koja sebe naziva režimom, što je još žalosnije državom. Izbori su raspisani, biće šta će biti. Ovaj forum će, daće Bog živeti i posle toga. Tema je otvorena kao apel za organizaciju pomoći deci, do sad smo pokazali par puta da možemo da "potegnemo". Nemojmo to pretvarati u ostrašćene kutke interneta gde svako malo se jave neki anonimusi i potpiruju vatru. Fakat je da živimo verovatno istorijske trenutke ali ostanimo dostojanstveni i spremni da pomognemo koliko ko može. Za sve preko toga ovaj forum nije mesto. Hvala. Bravo Oni što bi da ratuju imate šumu, ovima što odgovara ovaj ludak imate ćacilend pa izvolite Ova tema je otvorena kako bi se organizovali i pomogli deci jer mi smo u situaciji sad ili nikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...