Jump to content

Moto Zajednica

25.10.2026 Srbija ili mafija

Recommended Posts

• Ne silazi, 1506 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L
pre 14 minuta, Deki šef je napisao:

Izvini a zašto ćaci nisu srpski narod, i zašto misliš da si veći srbin i vredniji od njih,pa njih treba ubiti ,,,,prosvetlime ,,,,,,očigledno nisi proživeo devedesete,,

Nisam proživeo devedesete zbog preteče ćacija, nego sam preživeo.

Proživeti znači uživati u životu, mi smo svi jedva preživljavali.

Ćaci su ološi, lopovi, kriminaci , ubice, i sve najgore i treba ih odstraniti kao masno tkivo i ne treba da budu deo srpskog naroda.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Moto Morini Atrhike 450
pre 11 minuta, Abi je napisao:

Interesantno kako je dobar deo clanova od skoro na forumu i tretira ga kao politicki, a ne bajkerski forum.

A što? Bajkeri nemaju prava na političke stavove? Pamtim generaciju mog starijeg brata (metalci) i njihove stavove poput "apolitični smo" i "politika je kurva", i sve to dok neposredna sredina tone u društveni i ekonomski sunovrat. Ali njima je neko rekao da je politika kurva verovatno neki političar. 

• Podržavam 1

• Drug član, 2018 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600

Vidi, mi se ovde manje - više svi znamo  lično. Sa raznih zajedničkih vožnji, humanitarnih akcija i drugih okupljanja. I onda se pojave likovi sa 20 postova koje niko od nas nije upoznao i krenu da mrse muda o politici... Već viđeno na ovom sajtu.

• Podržavam 2

• BJB Maxi Scooter Club, 6831 postova
  • Motocikl: AA500/MT450

Ajde ovako, dok se gazda foruma @Pablo ne javi, da malo "uredimo" pisanije u ovoj temi.

Sa koje sam strane, mislim da se odavno zna ovde. 

Ipak pozivima da se neko ubija, satire i slično ovde nije mesto, koliko god se trudio da razumem gnev ljudi, nepravdu ili

nesreću koju su proživeli od ove OKG koja sebe naziva režimom, što je još žalosnije državom.

Izbori su raspisani, biće šta će biti. Ovaj forum će, daće Bog živeti i posle toga.

Tema je otvorena kao apel za organizaciju pomoći deci, do sad smo pokazali par puta da možemo da "potegnemo".

Nemojmo to pretvarati u ostrašćene kutke interneta gde svako malo se jave neki anonimusi i potpiruju vatru.

Fakat je da živimo verovatno istorijske trenutke ali ostanimo dostojanstveni i spremni da pomognemo koliko ko može.

Za sve preko toga ovaj forum nije mesto.

Hvala.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650
pre 18 minuta, alexanto je napisao:

Ajde ovako, dok se gazda foruma @Pablo ne javi, da malo "uredimo" pisanije u ovoj temi.

Sa koje sam strane, mislim da se odavno zna ovde. 

Ipak pozivima da se neko ubija, satire i slično ovde nije mesto, koliko god se trudio da razumem gnev ljudi, nepravdu ili

nesreću koju su proživeli od ove OKG koja sebe naziva režimom, što je još žalosnije državom.

Izbori su raspisani, biće šta će biti. Ovaj forum će, daće Bog živeti i posle toga.

Tema je otvorena kao apel za organizaciju pomoći deci, do sad smo pokazali par puta da možemo da "potegnemo".

Nemojmo to pretvarati u ostrašćene kutke interneta gde svako malo se jave neki anonimusi i potpiruju vatru.

Fakat je da živimo verovatno istorijske trenutke ali ostanimo dostojanstveni i spremni da pomognemo koliko ko može.

Za sve preko toga ovaj forum nije mesto.

Hvala.

Bravo

Oni što bi da ratuju imate šumu, ovima što odgovara ovaj ludak imate ćacilend pa izvolite 

Ova tema je otvorena kako bi se organizovali i pomogli deci jer mi smo u situaciji sad ili nikad

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja