Jump to content

Moto Zajednica

Perforirana cev za auspuh

Recommended Posts

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96

Cao drugari!

Kako sam naslov kaze, potrebna mi je perforirana cev za auspuh otprilike 1m duzine i 63-65mm sirine.

Ako neko ima viska ili ako neko zna neki provereni auspuf servis u BG da nece da me oderu slobodno mi pisite ovde! :D 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 12 postova

Nikako da stignem da napisem... Bio sam kod Pirketa i odpirio me :D Doduse prvo sam ga pitao da li moze da mi napravi db killer, pa je rekao da nista nece da radi za motore, pa sam ga pitao da li mogu da uzmem cev od njega pa da ja sam.. Bio je u fazonu ''ne,  ne, ne nista za motore''. Pomenuo sam i tebe ali posto te ne znam licno pomenuo sam i forum bj bikers ali nije pomoglo. Pricao je kako ga je neki iznervrao i pokvario mu dan itd :D Izgleda da sam pogodio jako los momenat da pitam :D

Imali jos negde u bg gde bih mogao da pogledam? 

• Integrisan, 3414 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA
WWW.INSTAGRAM.COM

Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people...

Probaj ovde

• U prolazu, 12 postova

Hvala na brzim odgovorima :D Meni treba 2x55cm, posto preradjujem na hornetu900 fabricke na staight pipe, tako da moram naci negde gde ima toga dosta, i po mogucstvu da bude 54-55mm obim i da se prosiri ivica. Onda bukvalno mogu da nataknem na jedan deo od fabrickog db kilera koji sam secnuo pa je ostao bukvalno prsten usa unutrasnje strane i pecnem na 2-3 mesta da fiksiram... Da sam znao da cu toliko dugo da trazim smrdljivu cev, ne bih ni pocinjao da se zezam sa ovim xD 

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja