zrno369 16 Napisano Avgust 28 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari! Kako sam naslov kaze, potrebna mi je perforirana cev za auspuh otprilike 1m duzine i 63-65mm sirine. Ako neko ima viska ili ako neko zna neki provereni auspuf servis u BG da nece da me oderu slobodno mi pisite ovde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8816 Napisano Avgust 28 Ne silazi, 3752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod Pirketa i reci da sam te ja poslao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrno369 16 Napisano Avgust 30 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ranko, svraticu u ponedeljak do njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrno369 16 Napisano Nedelja u 06:22 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da stignem da napisem... Bio sam kod Pirketa i odpirio me Doduse prvo sam ga pitao da li moze da mi napravi db killer, pa je rekao da nista nece da radi za motore, pa sam ga pitao da li mogu da uzmem cev od njega pa da ja sam.. Bio je u fazonu ''ne, ne, ne nista za motore''. Pomenuo sam i tebe ali posto te ne znam licno pomenuo sam i forum bj bikers ali nije pomoglo. Pricao je kako ga je neki iznervrao i pokvario mu dan itd Izgleda da sam pogodio jako los momenat da pitam Imali jos negde u bg gde bih mogao da pogledam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8816 Napisano Nedelja u 06:38 Ne silazi, 3752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da ti slikam sto imam nesto perforirano pa ti sam savi oko neceg, tako malo ne verujem da moze lepo da se roluje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16781 Napisano Nedelja u 07:28 Integrisan, 3414 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people... Probaj ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8816 Napisano Nedelja u 07:32 Ne silazi, 3752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nema on to, kupuje po potrebi, jedino da mu slucajno ostalo. Jedino sto hoce sigurno da napravi db. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrno369 16 Napisano Nedelja u 08:54 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzim odgovorima Meni treba 2x55cm, posto preradjujem na hornetu900 fabricke na staight pipe, tako da moram naci negde gde ima toga dosta, i po mogucstvu da bude 54-55mm obim i da se prosiri ivica. Onda bukvalno mogu da nataknem na jedan deo od fabrickog db kilera koji sam secnuo pa je ostao bukvalno prsten usa unutrasnje strane i pecnem na 2-3 mesta da fiksiram... Da sam znao da cu toliko dugo da trazim smrdljivu cev, ne bih ni pocinjao da se zezam sa ovim xD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8816 Napisano juče u 06:34 Ne silazi, 3752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovo, mozda su rupe 4-5mm, al je obican lim, nije inox. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...