strugo 261 Napisano juče u 10:53 (promenjeno) U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan trazim neke od ovih modela: Kawasaki z1000sx model sa modovima. Honda vfr 800 crossruner Yamaha tracer 9 Trenutno raspoloziv budzet do 7000, max7500. Ako neko ima ili zna nekog ko ima,javite.Hvala. ne ocekujem nov ili tripl nov motor,ali ne bih ni ono sto je izvuceno iz nekog ambisa,zato i pisem ovde oglas,jer se ljudi poznaju. Promenio juče u 11:02 član strugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17806 Napisano pre 23 sati Integrisan, 8728 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima Tracer 900 od mog prijatelja. Malo ti izlazi iz budžeta ali je skoro urađen opsežan skup servis i mislim da je u međuvremenu registrovan celu godinu. Kupljen je kod nas, on je drugi vlasnik. Kad to sabereš i oduzmeš u odnosu na primerke sa nepoznatom istorijom, mislim da ćeš biti veoma zadovoljan kupovinom, odnosno da ćeš imati baš dobar primerak. Ako si za, pusti PP da ti dam broj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 85 Napisano pre 23 sati Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti moj Versys, u budžetu ti je Kupljen nov u Srbiji. Nikada nije bio havarisan. Odličan motor! ! Cena 7.199, 00 evra, bez zamena kupio sam drugi motor. 73.300km Kawasaki Versys 1000 nOv u SRb POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Versys 1000 nOv u SRb, 2015. godište, Touring, 1043 cm3, vozilo prešlo 73300 km, Altina... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 261 Napisano pre 16 sati U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Masteru hvala na ponudi,ali mi versus ne odgovara zbog tezine. Pre par godina sam povredio levu nogu,pa nemam sigurnost da odrzim tezak motor u mestu,inace bih i dalje vozio fjr1300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...