Jump to content

Moto Zajednica

Shoei NXR 2 Iskustva

Recommended Posts

• Zainteresovan, 541 postova
  • Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA

Kao sto naslov kaze, kakva su vam iskustva s Shoei NXR 2. Znam da nema suncane naocare.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: QJMotor SRV 700

Uporedjivao sam 10ak kaciga, probao zbog oblika glave, iscitao bilijardu review-a i na kraju razmisljao izmedju AGV6 i NXR2

Obzirom da vozim kruzera bez vetrobrana, vetar je osetno jak nakon 120kmh. NXR2 je voznju ucinio ozbiljno audio udobnom.

Instalirao sam Cardo, odlicno se cuje, kad pojacam malo vise, nema vetra ni malo.

Provetravanje je jako dobro ( nije odlicno )

Vizir dihtuje bez greske. Ima vise zglobova, pa mozes koliko ti odgovara da ga otvoris. i stabilno drzi. (Sa rukavicama se malo teze otvara, ali naviknes se) ... jebavanje je skinuti vizir, meni bilo pipavo da ga ne izlomim

Sundjeri su jako udobni i kvalitetni narocito obrazi i vratni deo.

Ne umara me tezinom, nemam problema sa vratom

Nema vizir, ima kanale za naocare

Nervira me DD ring kopca, ali je sigurnije, navikao sam se, sve ok (Ipak je i ozbiljnije za kacigu ovog ranga)

Zuljala me gore, sa strane, prodavac me ubedjivao da je i njemu isto tako i da ce smeksati/proci, nikako da ne odustajem od kacige ako mi se svidja.

Bio u pravu.

Kupio sam je prosle godine kada sam bio u Australiji i mnoooooogo mi se svidja

Moja preporuka apsolutno, ako nemanje ugradjenih naocara za sunce nije presudni faktor.

Promenio član EzRider
  • Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

• Zainteresovan, 399 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger Sport 660

Slozio bih se u najvecoj meri sa kolegom iznad. Navikao sam se da koristim obicne suncane naocare, tako da mi nedostatak integrisanih vise ne smeta. Smara malo to zakljucavanje vizira u donjem krajnjem polozaju. Nekad se borim da nabodem rukavicama mesto kako bih ga otvorio. I slazem se, skidanje/stavljanje vizira mislim da nije bas najjednostavnije... 

IMG_20260813_234107.thumb.jpg.022a22130e3555f9bf1f99af4bbd841e.jpg

Inace sve lepo - lagana, udobna, sigurna, aerodinamicna, relativno tiha, lepa boja, sa sirokim vidnim poljem... Ali... 

IMG_20260624_185622.thumb.jpg.ab6718049bb3ff3221d8dad0ca7868e8.jpg

Shugavim Japancima nikad necu oprostiti sto su stavili nalepnicu na svoju premium kacigu!! 

Promenio član cikamike

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja