Bratislav 1973 844 Napisano Avgust 4 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, kakva su vam iskustva s Shoei NXR 2. Znam da nema suncane naocare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EzRider 118 Napisano Četvrtak u 13:50 (promenjeno) U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan Uporedjivao sam 10ak kaciga, probao zbog oblika glave, iscitao bilijardu review-a i na kraju razmisljao izmedju AGV6 i NXR2 Obzirom da vozim kruzera bez vetrobrana, vetar je osetno jak nakon 120kmh. NXR2 je voznju ucinio ozbiljno audio udobnom. Instalirao sam Cardo, odlicno se cuje, kad pojacam malo vise, nema vetra ni malo. Provetravanje je jako dobro ( nije odlicno ) Vizir dihtuje bez greske. Ima vise zglobova, pa mozes koliko ti odgovara da ga otvoris. i stabilno drzi. (Sa rukavicama se malo teze otvara, ali naviknes se) ... jebavanje je skinuti vizir, meni bilo pipavo da ga ne izlomim Sundjeri su jako udobni i kvalitetni narocito obrazi i vratni deo. Ne umara me tezinom, nemam problema sa vratom Nema vizir, ima kanale za naocare Nervira me DD ring kopca, ali je sigurnije, navikao sam se, sve ok (Ipak je i ozbiljnije za kacigu ovog ranga) Zuljala me gore, sa strane, prodavac me ubedjivao da je i njemu isto tako i da ce smeksati/proci, nikako da ne odustajem od kacige ako mi se svidja. Bio u pravu. Kupio sam je prosle godine kada sam bio u Australiji i mnoooooogo mi se svidja Moja preporuka apsolutno, ako nemanje ugradjenih naocara za sunce nije presudni faktor. Promenio Petak u 04:50 član EzRider 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 753 Napisano Petak u 11:07 (promenjeno) Zainteresovan, 399 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Slozio bih se u najvecoj meri sa kolegom iznad. Navikao sam se da koristim obicne suncane naocare, tako da mi nedostatak integrisanih vise ne smeta. Smara malo to zakljucavanje vizira u donjem krajnjem polozaju. Nekad se borim da nabodem rukavicama mesto kako bih ga otvorio. I slazem se, skidanje/stavljanje vizira mislim da nije bas najjednostavnije... Inace sve lepo - lagana, udobna, sigurna, aerodinamicna, relativno tiha, lepa boja, sa sirokim vidnim poljem... Ali... Shugavim Japancima nikad necu oprostiti sto su stavili nalepnicu na svoju premium kacigu!! Promenio Petak u 11:09 član cikamike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...