Biker Q 1727 Napisano juče u 06:09 Drug član, 1756 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo u proverenom stanju, poznatom stanju i najkasnije do 01.08. Sto bi se reklo jedna blic proba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5167 Napisano juče u 06:12 Drug član, 3148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Biker Q je napisao: Samo u proverenom stanju, poznatom stanju i najkasnije do 01.08. Sto bi se reklo jedna blic proba. @Tumbe ti još prodaješ svoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 6094 Napisano pre 14 sati Drug član, 554 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne prodajem. A i kolega traži 1100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1727 Napisano pre 8 sati Drug član, 1756 postova Prijavi odgovor kao problematičan Problem moj, ali pokusacu jos nekoliko dana da sacekam mozda se javi neko sa proverenim RTom, je sto oko box masine nista bas ne znam. Bukvalno da odem da gledam ne znam sta treba da se cuje iz masine a sta ne, ma skoro da princip rada ne znam. Ali to je motor koji mi se oduvek svidja vizuelno i smeo bih da kupim samo ovde ili po preporuci odavde. Ne polazem mnogo nade da ce se nesto i realizovati ali da pokusam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...