Mr_Wolf 3585 Napisano pre 2 sati Drug član, 1130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, markommarko je napisao: Baš ne voliš Češku? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1289 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bobni je napisao: Mare jesi ti sreo na pumpi onog vlogera iz Pazara moto dnevnik? Nisam, mada video sam ga jednom ispred Barela, sedeo na nekoj jamahi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1289 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Mr_Wolf je napisao: Baš ne voliš Češku? Hahahah, a jbg, očešao sam je Poljska mi je bila cilj, a u Češkoj (Prag i Brno) sam bio pre nekoliko godina, pa mi nije sada bila interesantna. Inače, Poljska je prelepa, pa ko nije vozio, mora obavezno tamo da ide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...