Jump to content

Moto Zajednica

Razlika u pogledu na svet dvotočkaša: ONI vs MI

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 266 postova
  • Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Poslednjih dana opet gomila nesreća, gine se i kada si kriv i kada nisi. Vrućina na max, neki odluče da više vole svoju kožu i zdravlje pa se kuvaju u full opremi a neki se voze kao da su na plažu krenuli. Policija drži konferencije za novinare, proverava nam da li imamo prvu pomoć ali je često nema kada grupa klinaca divlja centrom grada. U isto vreme održava se nešto što je nazvano moto fest na Kalemegdanu i šalje se jedna drugačija slika o motociklima. O bezbednosti u saobraćaju. O našim životima. Vrti se kugla smrti. Iskreno, nisam u ovaj svet ušla da se vrtim u kugli smrti i neću dozvoliti da me u nju bahati pojedinci uguraju. Ne znam da li pomaže borba primerom, stalna priča da je motor nešto sasvim drugo. Poražavajući deluju objave na društvenim mrežama šta se danas prezentuje javnosti. Ali ovo je borba u kojoj se ne odustaje jer su naši životi u pitanju. Svi mi nekada grešimo, svoje greške platimo skupo ili jeftino ali ovo je skoro doticanje dna.

Otvaram temu sa željom da svi možemo da iskažemo svoje emocije ovde a ne, nažalost, u nekoj od tema crne hronike. Jer crna hronika traži tišinu, osećaj empatije za porodicu i prijatelje a naš opravdani bes i neverica moraju negde izaći.

I za moje drugare jedna slika da započnemo temu 😇 i pitanje "da li ovako vozite?"

image.thumb.png.9eeb637d509e20a24393f4211bccb090.png

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Cool tip, 3255 postova

Cim sednes na motor, ulazis u kuglu smrti, hteo ne hteo. Moto manifestacije uvek imaju i deo show programa, ali tu ucestvuju profesionalci, kaskaderi, da li u kugli, da li stunteri. Ne trebamo se poistovecivati sa njima. Kao sto ne trebamo konzumirati alkohol, ako planiramo isto vece da se vratimo kuci. Sve ostalo je super. Nemoj tako plasticno gledati, opusti se i uzivaj.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja