milan b 23 Napisano Nedelja u 14:57 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ga u savrsenom stanju. Doveden do perfekcije. Presao 52500km. I spremio sam ga komplet za "sedi i vozi". uradjen servis filter i ulje, zamenjen antifriz, sajla kvacila, novi lanac i lancanici, nov akumulator, nove plocice. Zadnja guma pustala na ventilu pa kad je skinuta onda dobio novog scorpiona. Prednja odlicna.Rizoma čantrice i novo Dot ulje. nije padano, nema ogrebotine, sve lepo radi. Nije registrovan, na njemu jedino nova jelkica i to je to. Na Dusanovcu sam pa ko je zainteresovan moze da pogleda, proba. 063/385-035 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 23 Napisano Nedelja u 15:02 (promenjeno) Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne bi trebalo da stavljamo linkove sa drugih sajtova, cena na KP je 4500 € i mislim da sam bas korektan. Naravno ovde ima mesta pregovorima. Zamena, prihvatio bih zamenu za jeftiniji skuter, Mp3 teski tricikl bi mi resio situaciju jer moj sin nece poloziti za A ove godine. ovo je usput ludilo sa "nestašicama" instruktora i sa čekanjima na reguarno polaganje. Ako sam nesto zaboravio, tu sam... usput, vozi se "zadnjicom" lagan i najpovozniji, kao bicikl... imam tri ključa... Promenio Nedelja u 15:05 član milan b 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...