Bokam 140 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 212 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Iphone bez tacke, zareza, ogrebotine i tacke kao nov bukvalno. Koristila starija zena iz Yettela je 2.5 god star, sve radi i u funkciji, BH 83%, cackao sam ga ceo dan lepo drzi baterija, kutija i telefon. Cena: 420e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6307 Napisano pre 2 sati Drug član, 2579 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan De me nađe, sad kad sam pri kraju renoviranja i beskintos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 140 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Zainteresovan, 212 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ajde pali auto ko prosli put u sred noci i kreci, za tebe cena 400e! Za stare musterije Iphondzije, Sashac se ne javlja jos cccc Promenio pre 2 sati član Bokam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...