marko.transalp 13 Napisano juče u 06:43 U prolazu, 3 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima! Od pre par dana imam TA i jos uvek ga servisiram i dovodim u red. Za sad ide ok, medjutim primetio sam da mi fali jedan potrosni deo, a to je chain guard. Okacio sam sliku radi reference, fali mi deo pod brojem 16, dok su 18 i 29 tu. Problem je sto lanac dodiruje glavu srafa unesto da klizi po plastici. Ono sto me interesuje je, da li su lako dostupni ti delovi (motorevolution npr), i da li tu pasuju i odstojnici drugih modela ako ne nadjem identican? hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2505 Napisano pre 22 sati Drug član, 1524 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne vidis da ti to neko uradi u 3d stampi. Skini sa neta fajl za taj deo i posalji nekom da ti uradi. Pa posle trazi original sa ebay ili vec gde nadjes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 484 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam se ovih dana za*ebavao sa tim delom, možda ti malo lakšam situaciju, kod mene je deo blago potrošen pa sam mislio da ga zamenim, honda moguće poručivanje oko 2800 čekanje do 20 dana, x-moto ista cena ima na stanju 5-7 dana za dostavu. evo linka TOURMAX 2026/03 DONJI KLIZAČ LANCA HONDA XL... | Srpski | Delovi-xmoto DELOVI-XMOTO.RS TOURMAX 2026/03 DONJI KLIZAČ LANCA HONDA XL 600 V TRANSALP '87-'00, XL 650 V TRANSALP '00-'06, XL 700 V TRANSALP '08-'11, XRV 750 AFRICA T... | CSL-101 | Srpski Što se tiče materijala 3D štampa u standarnom filamentu neće potrajati jer trpi em temperaturu em udare lanca, potreban ti je TPU u Beogradu nisam našao nekoga ko radi 3D štampu sa tim filamentom. Evo dva linka za 3D model, jedan je improvizacija drugi je 1/1 ali se plaća nekih 5e download Just a moment... MAKERWORLD.COM Just a moment... CULTS3D.COM Druga opcija ti je neko ko ima strug pa da ti napravi od poliacetata ili PA6 (materijal od kog se prave mesarski panjevi) ali ti je potreban uzorak, obzirom da tebi fali ceo deo, uz njega ide i šraf i biksna koja ide kroz materijal pre šrafa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko.transalp 13 Napisano pre 17 sati U prolazu, 3 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan upravo porucio na x-moto, cekanje najmanji problem postavicu slike ovde kada stigne i kad ga namontiram, mozda nekome bude od koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4790 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Drug član, 1220 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan ..... brišem, da ne popijem ban. Promenio pre 13 sati član miki 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 484 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Par uputa da ti skratim muku , ako imaš štender podigni motor, popusti lanac tj zadnji točak skroz, veži ga vezonkom za viljušku (donji kraj koji ide preko klizača) da ti ne smeta, zakrivi malo taj prvi nosač ka napred najbolje papagajkama mnogo lakše ćeš ubaciti klizač i onda ga vrati nazad kroz njega šraf prolazi samo a navoj je na nosaču iza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko.transalp 13 Napisano pre 10 sati U prolazu, 3 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, velimirjevtic je napisao: Par uputa da ti skratim muku , ako imaš štender podigni motor, popusti lanac tj zadnji točak skroz, veži ga vezonkom za viljušku (donji kraj koji ide preko klizača) da ti ne smeta, zakrivi malo taj prvi nosač ka napred najbolje papagajkama mnogo lakše ćeš ubaciti klizač i onda ga vrati nazad kroz njega šraf prolazi samo a navoj je na nosaču iza. hvala za hint! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...