miki 5026 Napisano Jul 17 Drug član, 1257 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja se iskreno bojim da stanem na to sranje sa onim točkićima, drugar ih prodaje i nudio mi da probam, ma zajebi radnju. Ja se istraumiram kad od njega uzmem skuter sa 12 inčnim točkovima, em osjeti svaki kamenčić i ritne se, em čim hoću malo da zalegnem on počne nečim da struže po asfaltu. Mogu samo da zamislim koliko ta govanca vrdaju po putu. Kakva endurača sa 21 inč naprijed i visoka toliko da može fino prase da se provuče ispod nje! Čim počnu da mu zapinju leđa, zrelo je za ražnja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12958 Napisano Jul 17 Ne silazi, 3164 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan 4 godine sam vozio trotinete,dok nisu uveli nalepnice.Relaksirao sam se dok vozim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 291 Napisano Jul 17 (promenjeno) Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Vrtimo se u krug i izmišljamo toplu vodu. Dakle kazne po ušima kada napraviš ozbiljan prekršaj ili štetu. Ali pre toga obuka od malih nogu kao nekad kroz osnovnu školu pa nadalje, poligoni, takmičenja sve ono što smo imali kao ozbiljan društveni sistem (da li je bio dobar ili loš je druga tema ali je postojao sistem). Bilo nekad, šutneš loptu, razbiješ prozor komšiji, on kod roditelja, njemu pare za staklo, tebi izvrnu uši i naučiš šta je odgovornost i da se greške plaćaju. Promenio Jul 17 član dexex 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17938 Napisano Jul 17 Integrisan, 8769 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ljudi svesni da ta vozila uopšte nisu naivna. Pogotovo usrani trotinet. Mali točak, nestabilan, položaj tela katastrofa. Kad sam ja kupio skuter od 50cc kao klinac nipodaštavao sam ga. Nisam ni voleo dva točka, samo mi je bilo bitno da mogu jeftino i lako da se krećem. Mislio sam, kako sa ovoga da padneš... Pa sam pao sa 30 na sat, ako i toliko. Tako sam tresnuo glavu u asfalt da sam se predpostavljam izgubio svest na kratko jer sam se probudio na kolovozu. Spasila me HJC fullface kaciga. A hteo sam kakvu god nego su mi ljudi ovde napisali da treba fullface da kupim bez obzira na skuter. Zbog toga sam uvek osećao odgovornost i voleo sam da napišem savet u nadi da će neko pročitati kao što sam ja pročitao pa mi spasilo vilicu i zube. Ne mogu nikad da zaboravim, pokojni Vlada Hoochie Man, vozio crveni VFR. Sačekao me na autobuskoj i odvezao me do Gevare i pomogao mi da kupim kacigu koja me spasila. 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12958 Napisano Jul 17 Ne silazi, 3164 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Svi mi imamo neku pricu oko prve kacige.Meni je Nolan fullface spasla glavu,davno kad se vozio MZ ETZ. Problem je kad neko divlja,namerno krsi propise. Ako vozis normalno manje su sanse da se nesto dogodi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9598 Napisano Jul 17 -, 1993 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno je sto ce dovesti red oko tih trotineta tek kad neko izgubi glavu, a kako je krenulo..... Od drugara klinac, treci razred zavrsio sad, hocu trotinet, hocu trotinet. I to neki 1000e kosta, ide 70. Ovaj ni da cuje, kaze mu zaradi pa kupi, ne branim ti. Al pazi, mali ima kvad, ima neki kros motor i to veci ima menjac, nije onaj mali prdavac oni mini poket il kako vec, nego deca... Doslo neko dete u skolu sa nabudzenim trotinetom i sad hoce svi. Ja mu isto pricam, koj ce ti djavo, idi do skolskog sa krosem, postaces glavna faca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12958 Napisano Jul 17 (promenjeno) Ne silazi, 3164 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Sta traze deca od10 godina u saobracaju?Jos gore ono sto je Alekre naveo dete 5 god.? Promenio Jul 17 član cezarpa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 796 Napisano Jul 17 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, piki je napisao: nisi ti bio nikad tamo, da vidis samo sta rade sa tim trotinemtima , pijani , drogirani prislone telefon i teraj, ujutru kad prolazis rano, pobacani , usrani upišani trotineti, ma haos. Pa nije lenčuge našao taj video. Samo ovo pre 3 godine kada su njih troj zaustavili za snimanje. Inače, rano ujutru stvarno nisam prolazio… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12958 Napisano Jul 25 Ne silazi, 3164 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jul 25 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je električni trotinet postao igračka opasna po život N1INFO.RS Sve češće smo svedoci da su učesnici u saobraćaju upravo deca na trotinetima koji se kreću brzinom automobila i to bez ikakve sigurnosne opreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 816 Napisano Jul 25 Zainteresovan, 354 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/17/2026 at 8:12 PM, cezarpa said: Sta traze deca od10 godina u saobracaju?Jos gore ono sto je Alekre naveo dete 5 god.? Ja ne mogu komsiji da dokazem da ne daje skuter sinu od 10god., mali je na moje oci pao 2 puta, izgovor mu je pa komso i ti si vozio tomos u tim godinama, pa tada nije bilo ovoliko saobracaja,ja sam imao 170cm i 65kg i vozio sam tu oko ulice mada je i tada bilo pogresno, daj barem kupi detetu nekakvu kacigu,taj skuter lagano dogura do 80kmh a klinac jedva dohvati nogama zemlju kad stane 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12958 Napisano Jul 25 Ne silazi, 3164 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Motorcyclist said: Kako je električni trotinet postao igračka opasna po život N1INFO.RS Sve češće smo svedoci da su učesnici u saobraćaju upravo deca na trotinetima koji se kreću brzinom automobila i to bez ikakve sigurnosne opreme. Kad se sabere i oduzme sve sto procitam u tvom postu dodjem do zakljucka ,nista novo. Sve je to i do sad bilo zabranjeno. Trotoar,maloletni klinci ,kaciga,divljanje. Dodao bih obavezno neki PSP.U saobracaj ne moze bez toga. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2403 Napisano Jul 27 Drug član, 666 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Apropo ovoga sto smo pricali... Deca na auto putu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12958 Napisano Jul 27 Ne silazi, 3164 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 796 Napisano Jul 27 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Pedja Ča je napisao: Apropo ovoga sto smo pricali... Deca na auto putu... Da ali policiji je jednostavnije da stoji kod Ušća i pravi haos nego da radi svoj posao… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17938 Napisano Jul 27 Integrisan, 8769 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam u Smederevu video dva patrolna RT-a nova, nahvatali nekog sa nekim mopedom bez tablice. Što možda potvrđuje da su zaista počeli sa kažnjavanjem. Danas sam i pročitao vest da je neka devojčica teško povređena jer je neko udario trotinetom i pobegao. Definitivno red mora da se uvede, samo što bi ceo sistem morao da bude izvestan i konstatan od policijskih službenika do sudije za prekršaje. Mislim na to da se akcije ne rade kampanjski. Da čim vidiš patrolni auto bukvalno odmah znaš da imaš rupu u budžetu taj mesec. Ovi vlasnici viber grupa koje javljaju gde su patrole takođe treba da se pohapse i napenale da im više ne padne na pamet da to rade. Skoro se desilo da pijan i drogiran vozač pokupi našeg drugara na raskrsnici ni krivog ni dužnog. Pa jel njemu da javljam gde je patrola? 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12958 Napisano Jul 28 (promenjeno) Ne silazi, 3164 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Hmm.Viber grupe su korisne,preventivno.Vidi da su panduri svuda,pa ne juris. Taj sa trotinetom vozio je po trotoaru,mislim da je to od uvek zabranjeno. Sad kad bi svi gradjani postovali zakon panduri ne bi mogli da naplate ni jednu kaznu. To bi znacilo da nema priliv para u budzet.To vec ne valja. Znaci panduri bi u tom slucaju morali da izmisljaju prekrsaje i naplacuju kazne.Tako bi jedan lep birokratski sistem mogao da zivi punim plucima. Mozda bi se uveo red koji neki zele,ako se zabrani koriscenje vozila na DVA i Cetiri tocka gradjanima.Tada niko ne bi stradao.A Drzavni sluzbenici bi mogli da se nesmetano vozikaju u svapskim turbo dizelima.I naravno osobe bliske vladajucoj stranci. Promenio Jul 28 član cezarpa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8452 Napisano Jul 28 Ne silazi, 3629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Eno im sad stranaca pa nek pune budžet, ponasanje na putu im haos, smece bacaju gde stignu, kad vide da i ovde ne moze znas kako ce da budu dobri i fini. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7719 Napisano Jul 28 Advanced Member, 2610 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Samo kad su nam stranci u saobraćaju problem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8452 Napisano Jul 28 Ne silazi, 3629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A pa od njih nek krenu, to je ziva lova, onda kad ostali vide da se naplacuje smirice se, jedno vreme sigurno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12958 Napisano Jul 28 Ne silazi, 3164 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan ili od ciganije sto pere saibne po semaforima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jul 28 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, cezarpa said: ili od ciganije sto pere saibne po semaforima. Bravo! Ja da sam iz grada vec bih popio krivicnu jer bih se tukao sa njima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 19813 Napisano Jul 28 Ne silazi, 1497 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sad ovu nakaradu, izjavljuje pandur da tehnički pregledi ne mogu da registruju ova vozila kao mopede jer ne znaju kako , nemaju proceduru i izjavljuje -najbolje da ih ne vozite. Znači vasi uvoznici ovih sranja su prodali gomilu ovoga i sad ne moze da se vozi niti da se registruje ni sa A,B kategorijom. Ološi napredni ćacijevski, uzeti imovinu svakom u napred i u nazad 3 generacije i ostaviti ih nek prezivljavaju od 2 jajeta dnevno. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 7103 Napisano Jul 28 Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Parizer samo blagdanima! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jul 31 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nas sada manje naroda gleda kao klosare, ludake i otpadnike posto sada i babe i dede voze ta cuda na dva tocka. Valjda su skontali da je lepo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...