Jump to content

Moto Zajednica

Bicikl Gazelle medeo 3x7 brzina

Recommended Posts

• Zainteresovan, 503 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Gazelle medeo holandski bicikl mercedes među bajsevima, u mom posedu oko 12 godina. Alu robustni ram. Dimenzije 57cm L veličina rama, ja imam 178cm i meni je malo veći , neko niži teško da bi mogao da dohvati zemlju.

Gume schwalbe , prednja delta cruser relativno nova , zadnja maraton , nikada apsolutno nikada izbušene u vožnji. Duplozidne fabričke aluminijumske felne sa 36 žbica. Kvaliteno Cateye zvonce , radi odlično.

Doboš kočnice Shimano nexave koče ok, integrisana dinama shimano u prednjem točku , svetlo prednje fabričko na dinamu, automatski režim, on , off , zadnje na bateriju.
Volan sa brzom kopčom za podešavanje ugla i stepena volana prema ličnim preferencijama. Sedište lidl memori pena udobno , šticna sa amortizerom. Viljuška sa zaključavanjem.
Alivio menjači, pogon, kaseta i lanac zamenjeni pre par godina od tada nije vožen nešto mnogo , imam i drugi bicikl zato ovaj prodajem.

Desni šifter zeza , malo radi malo ne radi, imam kupljen nov u planet b  shimano , nisam stigao da zamenim , kupcu ide uz bicikl.
Bisage i nosač za telefon idu uz bicikl , Ulock ne ide.
Bicikl nije pran i šminkan za prodaju , radi odlično apsolutno večna sprava , zameniti šifter , malo štelovanja ako treba i gas.

Po mogućstvu lično preuzimanje u Bgd.

Cena za forum 130e

više slika na KP

big-193308142_6a43ac817e6ba7-89367119fc9006b6-d6e7-4.webp

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM
Gazelle medeo holandski bicikl mercedes među bajsevima, u mom posedu oko 12 godina. Alu robustni ram. Dimenzije 57cm L veličina rama, ja imam 178cm i meni je malo veći , neko niži teško da bi mogao da dohvati zemlju. Gume schwalbe , prednja delta cruser relativno nova , zadnja maraton , nikada apsolutno nikada izbušene u vožnji. Duplozidne fabričke aluminijumske felne sa 36 žbica. Kvaliteno Cateye zvonce , radi odlično. Doboš kočnice Shimano nexave koče ok, integrisana dinama shimano u prednjem točku , svetlo prednje fabričko na dinamu, automatski režim, on , off , zadnje na bateriju. Volan sa brzom kopčom za podešavanje ugla i stepena volana prema ličnim preferencijama. Sedište lidl memori pena udobno , šticna sa amortizerom. Viljuška sa zaključavanjem. Alivio menjači, pogon, kaseta i lanac zamenjeni pre par godina od tada nije vožen nešto mnogo , imam i drugi bicikl zato ovaj prodajem. Desni šifter zeza , malo radi malo ne radi, imam kupljen nov u planet b  shimano , nisam stigao da zamenim , kupcu ide uz bicikl. Bisage i nosač za telefon idu uz bicikl , Ulock ne ide. Bicikl nije pran i šminkan za prodaju , radi odlično apsolutno večna sprava , zameniti šifter , malo štelovanja ako treba i gas. Po mogučstvu lično preuzimanje u Bgd.

IMG_20260630_131444.jpg.97e4466ee20017cad9baef70a45c4d49.jpgIMG_20260630_131905.jpg.18de7f6d4181ba35a95e9f9073c28c2d.jpg
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja