Jump to content

Moto Zajednica

Transalpina i Transfakarašan 2026

Recommended Posts

Planirao sam da obiđem transalpinu i transfagarašan u periodu od 6 jula do 20 jula I prijalo bi mi društvo ako ima zainteresovanih. Par dana opuštena varijanta uživanje u vožnji ne planiram nikakvo jurcanje 😅 

Prvi put sam ovde i na ovakvim forumima tako da ne znam Kako funkcionišu tako da mi Nemojte zameriti ako nisam ispoštovao neko pravilo.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1137 postova
  • Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V)

Probaj ovde postaviti voznju, gpx, datum, stil voznje, sve ima... 

4RIDE.RS

Zauvek besplatno deljenje moto vožnji u Evropi. Objavi vožnju, poveži se sa vozačima, krenite zajedno.

Promenio član Blackened
  • Sviđa mi se 1

Hvala, zaista nemam predstavu kako ovo sve funkcionise. Skoro sam se vratio sa Balkanske ture na kojoj sam bio solo 3200km, do Istambula preko Bugarske, Grcke, Makedonije, Albanije i Crne Gore i shvatio sam da mi je bas falilo drustvo pa rekoh da probam ovde. Hvala za savet svakako.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 800 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X

Podržavam al kaže čovek da mu fali društvo. Ako ne nađe ovde, u RO na bajkerskim deonicama je toliko motociklista da društvo stvarno nije problem naći

• Zainteresovan, 518 postova
  • Motocikl: Honda NX 500
On 30. 6. 2026. at 12:31, Ivan aka Kanadski Simonja je napisao:

Nemojte zameriti ako nisam ispoštovao neko pravilo.

Jedno od "pravila" je da odeš u sekciju gde se svi predstavljaju i napišeš nešto o sebi. Nisam gledao da li si to uradio, nije ni obavezno, ali je lepo 😊

A za vožnju, ja nikako da odem na TA i TF, ali sigurno ne mogu pre druge polovine avgusta

• Drug član, 1137 postova
  • Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V)
10 hours ago, Gajo Sevojno said:

Терај сам. Веруј ми на реч. 

Ja ti verujem sto se same voznje tice :) , ali druzenje moze biti dobro. Zavisi kako vozi i s kim bi vozio. Ok je ako voze slicnim tempom ili laganije.

Ali za TA/TF i slicno, hvata me neka nervoza ako idem polako kroz krivine, ne mogu dugo tako. Nije lose svako svojim tempom, pa se naci negde povremeno (rucak, kraj voznje...)

• Drug član, 1551 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr

Нисам мислио на темпо, то је најмањи проблем.  Сачека се на скретањима. Него уопштено,  ја сам много година ишао на дуге туре у друштву, имао сам сталну екипу са којима је било ок али и тад после пар дана почну да сметају ситнице и глупости па ми недостаје самостална вожња и увек се покајем што нисам сам кренуо.А да не причам кад се погоди лоше друштво, или најгора комбинација тројица кад иду па двојица нормални а трећи кретен, то поквари читаву туру. Све има своје за и против. Моје искуство говори да соло вожња има више предности него мана. Сад свако мора проћи школу и видети шта му највише одговара. 

• Sviđa mi se 2

• Integrisan, 8664 postova
  • Motocikl: TDM 900

Slažem se sve. Ja sam imao iskustvo da sam vozio u lošoj grupi sa nepoznatim ljudima. Patnja. Na kraju se završilo tako što sam ja pratio svoj Garmin i vozio mimo njih. Pošto idemo na isto mesto, družili smo se tamo. Nisu loši ljudi, daleko od toga, ali za vožnju nisu.

Vozim se ponekad sa još dva drugara ako uspemo da se skupimo od dece i obaveza. To je vojnička vožnja bukvalno. U minut se poštuje satnica, nema jurenja, itd. Nekada se vijaju kroz krivine, ja ostanem iza i stignem kroz nekoliko minuta. Svima super.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja