Jump to content

Moto Zajednica

Moto Grup servis, Skopje

Recommended Posts

• Zainteresovan, 765 postova
  • Motocikl: SV650A

Moje iskustvo.

Pre neki dan, zovem telefonom i pitam za servis viljuski motora. Koliko bi kostalo da donesem viljuske na servis sa zamenom semeringa. 2 radna sata, ukupno 4500 denara. Moj materijal. Garancija? Da, ako oni ugrade njihov materijal, u prevodu, jos 50 eura za 2 semeringa i 2 prasinara SKF.

Pristanem i odem jutros. 

Prvo pitam za garanciju, ne zna, dali imaju na stanju materijal, ne zna. Momak, na prijemu, zove "majstora". Dolazi i kad ga pitam za garanciju, kaze da oni koji sami izvade viljuske obicno su "slomili" motor ili je to neko korodirano gjubre (prvi put u zivotu se vidimo, ali on vec zna sta sam ja uradio/kakav mi je motor). Materijal, SKF, nemaju na stanju ali ce ga nabaviti za dva-tri dana. Ja kazem da imam Ariete, ali je to beda od jeftinoce i svako zna da to ne valja. Ovlasteni servis za Suzuki (i drugih brendova) koji umesto Suzuki OEM delova fura SKF?!  Kazem mu da mi na radi film, na sto  on odgovori da ja nisam za njihov servis. U redu, odem.

Ne znam sta bi bilo sa mnom da sam nekim slucajem rekao da imam ATF ulje. :) 

@Krokodilo , jel ti bese u tom servisu?

Promenio član Petre

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja