Petre 1007 Napisano juče u 09:45 (promenjeno) Zainteresovan, 765 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo. Pre neki dan, zovem telefonom i pitam za servis viljuski motora. Koliko bi kostalo da donesem viljuske na servis sa zamenom semeringa. 2 radna sata, ukupno 4500 denara. Moj materijal. Garancija? Da, ako oni ugrade njihov materijal, u prevodu, jos 50 eura za 2 semeringa i 2 prasinara SKF. Pristanem i odem jutros. Prvo pitam za garanciju, ne zna, dali imaju na stanju materijal, ne zna. Momak, na prijemu, zove "majstora". Dolazi i kad ga pitam za garanciju, kaze da oni koji sami izvade viljuske obicno su "slomili" motor ili je to neko korodirano gjubre (prvi put u zivotu se vidimo, ali on vec zna sta sam ja uradio/kakav mi je motor). Materijal, SKF, nemaju na stanju ali ce ga nabaviti za dva-tri dana. Ja kazem da imam Ariete, ali je to beda od jeftinoce i svako zna da to ne valja. Ovlasteni servis za Suzuki (i drugih brendova) koji umesto Suzuki OEM delova fura SKF?! Kazem mu da mi na radi film, na sto on odgovori da ja nisam za njihov servis. U redu, odem. Ne znam sta bi bilo sa mnom da sam nekim slucajem rekao da imam ATF ulje. @Krokodilo , jel ti bese u tom servisu? Promenio juče u 10:03 član Petre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...