Rade koenig 1123 Napisano Jun 14 (promenjeno) Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prodao bih moj motorin i razloh prodaje je iskljucivo sto je meni neudoban. Eto, drugog razloga nema! 2004 god. cena 3500 nije fiksno i moze zamena svakojaka za putni ili enduro motor osim Transalpa. Uz njega sva tri kofera i jos 1 par odlicnih guma. Hvala Promenio Jun 14 član Rade koenig Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 12397 Napisano Jun 17 BJB Maxi Scooter Club, 4523 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Rade potrudi se malo Rađeno je… Registrovan je… Na satu je … km Zainteresuj malo narod 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1123 Napisano Jun 17 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Alexa90 je napisao: Rade potrudi se malo Rađeno je… Registrovan je… Na satu je … km Zainteresuj malo narod No 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1123 Napisano Jun 18 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Ko jos prodaje BMW i hoce da zainteresuje kupca, svasta 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 999 Napisano juče u 08:27 Drug član, 1578 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kakva lutka od motora Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1123 Napisano juče u 08:53 (promenjeno) Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Endurac je napisao: Kakva lutka od motora Sent from my iPhone using Tapatalk Hvala bratko. Samo danas moze biti tvoj za svega 3199eur po ovoj specijalnoj promotivnoj ceni. Promenio juče u 08:54 član Rade koenig 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 213 Napisano juče u 15:11 Svrati ponekad, 211 postova Motocikl: Aprilia SR MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ne transalp ? Dokazano dobar i udoban. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9788 Napisano juče u 15:39 Ne silazi, 3925 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato što posle nečeg od 1150cc i vešanja koje radi na transalpu imaš utisak da bičuješ mrtvog konja. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 476 Napisano juče u 19:04 Svrati ponekad, 345 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2238 Napisano juče u 19:37 Drug član, 1618 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se teme kada je Rade hejtovao Transalpa da je mrtvo puvalo a pola foruma ga ubeđivalo da mu se čini i da da Trandži drugu šansu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1123 Napisano juče u 19:48 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Bojan_Jgd je napisao: Sećam se teme kada je Rade hejtovao Transalpa da je mrtvo puvalo a pola foruma ga ubeđivalo da mu se čini i da da Trandži drugu šansu Najvece razocarenje. MALI ZUPCINIK itd... Sa CBR1000F presao na njega... Manje vise sam odustao od prodaje mog motorina. Pouzdano magare i ide 150 za razliku od trandze i ne trosi kao tenk tada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2238 Napisano juče u 20:25 Drug član, 1618 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa u tom pogledu BMW je stvarno druga dimenzija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 12397 Napisano juče u 20:41 BJB Maxi Scooter Club, 4523 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Kako sad 150, ja pamtim vožnje sa tobom kad si davio 70 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1123 Napisano juče u 20:47 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Brate menjaju se ljudi i vremena. Ja pamtim vremena kad smo se vozili i druzili Sto se tice mog R-a. Kakav divan motor jedino naj retardiranije sediste na svetu. Bukvalno napravljeno da te bole j..a E sad imam plan ako ga ne prodam da uradim sedisteb Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1123 Napisano juče u 20:47 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno samo da ga poravnam jer je sediste bukvalno zamka za jaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8025 Napisano juče u 20:53 Ne silazi, 3509 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne menjaju se ljudi nego mozak Ti si isti ko i pre 15g Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 12397 Napisano juče u 20:58 BJB Maxi Scooter Club, 4523 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Jel? Kakav to? Pažljivo sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8025 Napisano juče u 21:24 Ne silazi, 3509 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno ga znam vise od 15g, pre nekih god dana ga opet sretnem i isti covek Sto najgore svaki drugi dan mu prodjem pored kuce i rodjaka mu znam sa nekog drugog foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1123 Napisano juče u 21:32 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Mazem se guscijom mascu. Ako si na mene mislio. Zato se nemenjam 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2547 Napisano pre 23 sati Drug član, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Rade koenig je napisao: Bukvalno samo da ga poravnam jer je sediste bukvalno zamka za jaja Na tvom motoru je fabricki nisko sediste, i stvarno je osecaj kao da sedis na 00. Sediste na plavom motoru sa slike je takodje fabricko ali visoko, pa mozda mozes samo mjega da nadjes ili se menjas sa nekim. Imao sam takav motor i svidjao mi se jako ali me je smorila gotovo neupottebljiva i predugacka 6. brzina. U zavisnosti od kolor seme ti motori ili izgledaju onako ili su top kao tvoj ili moj zuti, ovaj recimo plavi sa slike je bzv.. Sretna prodaja ili ostanak kod tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9788 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 3925 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Pre koji dan je drugar radio sedište u Low Land u Zrenjaninu. Kad zakažeš, dobiješ termin, oteraš motor i čovek završi za 3-4 sata, odma uzima da radi ne gubi vreme, namesti i oblikuje kako želiš, biraš materijal, dezen, štepove... Drugar prezadovoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...